Fatih Terim'in maaşı açıklandı! İşte Fatih Terim'in yıllık ücreti

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yıllık kazancı açıklandı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Fatih Terim'in maaşıyla ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'in maaşı açıklandı! İşte Fatih Terim'in yıllık ücreti

Fatih Terim'in maaşıyla ilgili söylentilere cevap veren Rezan Epözdemir, "Üç milyon avrolardan, 35-40 milyon liralardan bahsediliyor, bunlar gerçekçi rakamlar değil. Hocamız boş mukaveleye imza attı. Öncesinde yıllık 18 milyon lira alıyordu. Biz de hakkaniyet çerçevesinde önceki sözleşmenin yapıldığı avro kuruna baktık ve buna göre 21 milyon lira üzerinden 3 yıllık sözleşme yaptık. Bugünkü kur üzerinden 1,9 milyon avroya tekabül ediyor." şeklinde görüş belirtti.

Felipe Melo ve transfer yanıtı

Felipe Melo'nun sorulması üzerine Epözdemir, "Melo ile ilgili bir çalışmamız yok. 6 numara çalışması var. Fatih Hoca'dan gelen rapor doğrultusunda bu çalışmalar hayata geçecek. Eksikler varsa, gidereceğiz. 6 numara çalışmamız olacak. Bütçemiz doğrultusunda farklı transferleri de yapmaya çalışacağız." dedi.

Beşiktaş'ın "Adalet herkese lazım" paylaşımına yanıt veren Rezan Epözdemir, "Bazı Spor kulüplerinin bugün adaleti hatırlaması önemli. Keşke spor kulüpleri bize destek verseydi. Adaleti kendimiz için değil, herkes için istedik. Bizim attığımız gol teknik olarak ofsayt değil. Beşiktaş zaten iki yıl önce attığı bir tweet ile kuralı anlatmış. Adaletten bahsediliyorsa, bu tespiti de yapmak ve tarihe not düşmek gerekiyor. Bazı stadyumlarda 40 bin kişi maça geliyor. Federasyona soruyoruz bu kural sadece Galatasaray’a mı var? Yüzde elli kapasite kuralına sadece Galatasaray uyuyor." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin