Eyüp Can Sağlık'a veda! Hürriyet'ten böyle uğurlandı...

Eyüp Can Sağlık, Hürriyet’teki yöneticilik görevinden ayrıldı. İşte, veda fotoğrafı!

Google Haberlere Abone ol
Eyüp Can Sağlık'a veda! Hürriyet'ten böyle uğurlandı...

Hürriyet Dijital Yayınlar Direktörü Eyüp Can Sağlık, yenilikçi dijital teknolojiler konusunda yapacağı çalışmalara odaklanmak için 12 yıldır yönetici olarak görev yaptığı Hürriyet gazetesinden ayrıldı.



Sağlık, bu kararını bugün yazı işlerinde, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Ahmet Özer ile birlikte açıkladı. Çalışma arkadaşlarıyla pasta kesen Eyüp Can kurumuna ve birlikte çalıştığı Hürriyet çalışanlarına teşekkür etti. Aynı şekilde Sedat Ergin’de Eyüp Can’ın hep iyi bir yönetici hem de entelektüel bir gazeteci olarak gruba yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.



Daha önce Doğan Medya Grubu’nda Referans Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği, Radikal Genel Yayın Yönetmenliği ve köşe yazarlığının yanı sıra bir dönem Hürriyet Gazetesi Haber Müdürlüğü’nü de yürüten Sağlık, son dönemde Hürriyet’in tüm dijital yayınlarını yönetiyordu.



Deneyimli gazeteci, yazı işlerindeki veda konuşmasında, yeni inovatif teknoloji projelerine odaklanmak için Hürriyet’ten ayrılma kararı aldığını söyledi.



Eyüp Can Sağlık'a veda! Hürriyet'ten böyle uğurlandı...



Ergin ve Özer ise Sağlık’a katkıları için teşekkür ederek, Hürriyet’ten ayrılma kararının hayırlı olmasını dilediklerini belirttiler.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin