Egehan Has: Galatasaray'a transfer olacağım

Eskişehirspor Kulübü, altyapısında forma giyen Egehan Has'ın Galatasaray tişörtü giymesi nedeniyle takımdan gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Egehan Has: Galatasaray'a transfer olacağım

Eskişehirspor altyapısında forma giyen genç kaleci Egehan Has, yaptığı bir paylaşımda Galatasaray tişörtüyle gözüktü. Bu paylaşım nedeniyle Eskişehirspor futbolcuyu kulüpten gönderdi.

"Galatasaray'a transfer olacağım"

TV100'de VAR Odası Programı'na konuşan Egehan Has, "Galatasaray yönetimi bana ulaştı. Genel Kurul üyesi bir abimiz diyelim. Galatasaray'a gelmek ister misin? diye sordu. Neden istemeyeyim dedim. Tekrar aradı ve 'Galatasaray'a ne zaman gelmek istersen kapımız sana açık' dedi. İnşallah Pazartesi gideceğim. Bu süreçte bana destek olan Galatasaray taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Sürekli hep yanımda oldular. Üzüldüğüm zamanlarda bile yüzüm güldü. Çok teşekkürler Galatasaray taraftarı." dedi.

Eskişehirspor'dan yapılan açıklamada, "Eskişehirsporumuz altyapı oyuncularından Egehan Has’ın özel bir spor salonunda başka bir takım tişörtüyle sosyal medya hesaplarında paylaşım yapması sebebiyle kulübümüzle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.

Gedson Fernandes de giymişti

1 hafta önce Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Gedson Fernandes de bu tişörtle poz vermiş ve daha sonra Instagram hesabından silmişti. 

Egehan Has: Galatasaray'a transfer olacağım - Resim : 2

MedyaTava

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin