Eski CHP Genel Başkanı Çetin, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Çetin'den Kılıçdaroğlu'na: CHP'ye Deniz Baykal'dan bile daha fazla zarar veriyor

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP'de değişim tartışmaları sürüyor. Eski CHP Genel Başkanı ve eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, istifası istenen CHP lideri Kemal Kıılçdaroğlu ile ilgili "CHP'ye Deniz Baykal'dan bile daha fazla zarar veriyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Eski CHP Genel Başkanı Çetin, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Çetin'den Kılıçdaroğlu'na: CHP'ye Deniz Baykal'dan bile daha fazla zarar veriyor

Eski CHP Genel Başkanı ve eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, seçimlerin kaybedilmesinin ardandın değişim tartışmalarının yaşandığı CHP ile ilgili gazeteci Fatih Altaylı'ya konuştu. 

Altaylı, eski CHP Genel Başkanı Çetin'in kendisini telefonla arayarak Kılıçdaroğlu'nun istifasının yeterli olmadığını söylediğini aktardı. 

Çetin'in "Kılıçdaroğlu'nun partiye Deniz Baykal’dan bile daha fazla zarar veriyordu." dediğini yazan Altaylı, Çetin ile olan görüşmesini şöyle aktardı:

"CHP içinde sağa en yakın ve sağdan en fazla saygı gören siyasetçi olan Hikmet Çetin’e göre Kılıçdaroğlu CHP’yi çok fazla sağa çekiyordu ve neredeyse bunun bir 'proje' olduğuna inanacaktı.

'Keşke SHP’yi kapatmasaydık. Keşke Sosyal Demokrat Halkçı Parti’yi CHP ile birleştirmeseydik. Bugün SHP kalsaydı. Bugün böyle bir partiye ne kadar ihtiyaç olduğunu görüyoruz' dedi.

Siyasetteki yaşayan en büyük tecrübe olarak muhtemelen haklı idi." 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin