Eşinden aldığı ahlaksız ve iğrenç teklifi açıkladı Esra Ezmeci şoke oldu

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen iki soru Ezmeci'yi şoke etti. Kadınlardan bir tanesi eşinin iğrenç fantezisini söyleyip yardım istedi, diğeri ise eşinin cinsel tercihini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Eşinden aldığı ahlaksız ve iğrenç teklifi açıkladı Esra Ezmeci şoke oldu

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve ona verilen cevaplar...

*Kocam 3 yıldır kadın sevgilisi 1 yıldır da erkek sevgilisi varmış beni affet diyor ne yapmalıyım?

-Burada eşinizin farklı cinsel eğilimleri de olduğu için bu süreçte ilgili başka şeyleri de düşünüp karar vermeniz gerekiyor. Bu sadece aldatma konusu değil farklı durumlar da var. O yüzden iyice düşünüp karar vermeniz gerekiyor.

Eşinden aldığı ahlaksız ve iğrenç teklifi açıkladı Esra Ezmeci şoke oldu

*Eşim başkalarıyla ilişkiye girmemi istiyor. Beni sevmiyor mu?

-Bu sapkın fantezisel bir durum olabilir. Asla kabul etmeyin net sınır çizin.

Eşinden aldığı ahlaksız ve iğrenç teklifi açıkladı Esra Ezmeci şoke oldu - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin