Eşi tarafından darp edildiği iddiasını yalanlamıştı! Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un şiddet olayında görgü tanığı konuştu

Milliyet Cadde'den Umut Ünver'in özel haberiyle ortaya çıkan ve geçtiğimiz hafta magazin gündemine bomba gibi düşen olayın yankıları sürüyor. Manken Ebru Şallı, araç içinde iş insanı eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü ve ağlama krizi yaşadığını kesin bir dille yalanlarken; olay yerine polis çağıran görgü tanığı canlı yayında her şeyi anlattı. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Eşi tarafından darp edildiği iddiasını yalanlamıştı! Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un şiddet olayında görgü tanığı konuştu

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş arasında geçtiğimiz günlerde tatsız bir olay yaşandı. Ünlü çiftin Emirgan’da trafikte seyir halindeyken başlayan tartışmasının, fiziksel şiddete dönüştüğü öğrenildi. Üç yıllık eşini darbettiği sırada yan araçtaki çiftin otomobilin önünü keserek müdahale etmesiyle araçtan kurtarılan 45 yaşındaki Ebru Şallı, ağlama krizi geçirdi.

'ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM, O BENİM KOCAM'

Olay yerinden hızla uzaklaşan Akkuş, sinirli tavırlarıyla dikkat çekti. Ünlü modeli bir mekana götüren vatandaşlar, ambulans çağırdı. Sağlık kontrolü yapılırken mekana polis memurları çağrıldı. İfadesi alınan Şallı’nın “Şikayetçi değilim. O benim kocam” dediği öğrenildi. Şallı, taksiye binerek Emirgan’dan ayrıldı. Şallı, daha sonra hakkında çıkan iddiaları kesin bir dille reddetti.

Ebru Şallı'yı araçtan kurtararak olay yerine polis çağıran görgü tanığı, 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Şallı'nın olay sırasında şoka girdiğini söyleyen görgü tanığı, yaşananları tüm detaylarıyla anlattı:

'SIKIŞTIRACAK ŞEKİLDE İTTİĞİNİ GÖRDÜK'

"8 Ekim saat 14.30 sularında Emirgan'dan Beşiktaş'a doğru giderken tam bu kahvaltı yapılan mekanlar sebebiyle oluşan trafikte sıkışmış halde ilerlerken bir anda çığlık sesi duyduk. Önce çocuk düştü sandık ve tepki vermedik. Daha sonrasında çığlık gittikçe arttı. Artık dayanamadık. 'Ne oluyor' diye arkamızı döndüğümüzde arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, adamın ise zorla kapıyı kapattığını ve kadının üstüne abanarak hem bir yandan eliyle direksiyonu kontrol ettiğini, bir yandan da kadını kapının ucuna kadar sıkıştıracak şekilde ittiğini gördük."

'ETRAFTAN KİMSE YARDIM ETMİYORDU'

"Daha sonra bu duruma dayanamayan halam araçtan indi. O sırada babam da 'bu trafikte hiçbir şekilde bir şey yapamaz, korkmayın' dedi. Hem sözlü bir şiddet vardı hem de bir şekilde darp ediyordu. Araçtan indik. Halam camları yumruklamaya başladı. Sanırım içeriden çocukkilidi yapılmıştı, bir şekilde araçtan inemedi Ebru Şallı. Babam da dayanamadı. Müdahale etmek için arabayı önüne kırdı. Babam müdahale edince 'Ona da bir şey olur mu?' diye korktuk. Etraftan da kimse yardım etmiyordu bu arada. Sonra aracı durdurup 'Hanımefendi sakin olun, biz aramızda tartışıyoruz ben onu indireceğim' dedi. Sonra araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine."

'GÖĞSÜNE DARBE ALDIĞINI VE ACIDIĞINI SÖYLEDİ'

"Sonra araçtan biz çıkardık. Titremiş, korkmuş şok halindeydi. Onu nereye götürdüğümüzün bile farkında değildi o an. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. İlk başta 'bir taksi çağırıp evime gideyim' dedi. Kötü bir durumdaydı. Araca getirip iyi misiniz, bir yeriniz acıyor mu? Size su getirelim mi?' dediğimizde bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi."

'GÖREVLİLER SÖYLEYİNCE EBRU ŞALLI OLDUĞUNU ANLADIK'

"Otopark görevlileri yoldan geçen bir ambulansı çevirmişlerdi. Gelen ambulansın içine devrettik Ebru Şallı'yı. Tabii biz farkında değiliz bu kişinin Ebru Şallı olduğunun. Biz sadece 'bir kadın şiddet görüyor, ona yardım ediyoruz' düşüncesiyle ya da 'kaçırılıyor, buna engel olmalıyız' düşüncesiyle aracımıza aldık... Hiçbir şekilde farkında değiliz. O sırada ambulansa alınıp oradaki görevliler tarafından söylenince biz farkına vardık o kişinin Ebru Şallı olduğunu."

'EŞİ ARACINA BİNİP GİTTİ'

"Eşine sağa çekmesini söylemişlerdi. O aracına binip gitti. Sonra ben 155'i aradım. 'Böyle bir durum var ihbar etmek istiyorum. Bir darp vakası var burada' diye. Beklerken ambulans yetkilileri 'eşi olduğu için şikayetçi olmak istemiyor' dedi. Biraz daha bekledik. Ona 'size yardım edecek birileri var mı?' diye sorduk. O da annesinin ve ablasının geleceğini söyledi. Bize çok teşekkür etti. Bizim 2 hafta önce yaşanan bu darp olayını basına vermek gibi bir düşüncemiz yoktu. O eşini şikayet etmeyince saygı duyduk. Magazinsel bir ürün olsun istemediğini düşündük."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin