Ersin Düzen TFF'deki görevinden ayrıldı

Hollanda maçı sonrası Milli Takım ve Şenol Güneş'le ilgili sözleri sonrası Ersin Düzen, Nihat Özdemir'in danışmanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ersin Düzen TFF'deki görevinden ayrıldı

Burak Yılmaz'ın isim vermeden eleştirdiği Ersin Düzen, Nihat Özdemir'in danışmanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

Twitter'dan bir paylaşım yapan Ersin Düzen, "Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sayın Nihat Özdemir’e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sayın Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum." dedi.

Ersin Düzen TFF'deki görevinden ayrıldı

6-1'lik Hollanda maçı sonrası Burak Yılmaz isim vermeden, "İçimizden görünüp, terbiyesizce tweet atanlara söylüyorum. Artık ahbap-çavuş ilişkisiyle, birilerinin adamı olarak bu olmuyor. Ben kimsenin adamı değilim, kimsenin de adamı olmadım. Destek olan gibi görünen insanların temizlenmesi gerekiyor. Kimse bize ahkam kesemez. Destek oluyor gibi görünen insanların temizlenmesi gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Ersin Düzen ne demişti?

Hollanda maçının ilk yarısı 3-0 biterken Ersin Düzen, "Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için “Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler” demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?" paylaşımını yapmıştı.

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise, "TFF Başkanının danışmanı Ersin Düzen, Şenol Güneş için Z raporu alınmalı diye tweet atıyor. Böyle olmaz. Kabul edilemez. Böyle Milli Takım yönetilmez.” dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin