TFF’deki görevinden ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Hollanda maçı sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e yönelik paylaşımları nedeniyle tepki çeken Ersin Düzen, TFF’deki görevinden ayrıldığını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu Basın Danışmanı olarak göre alan Ersin Düzen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla görevi bıraktığını açıkladı. Peki Ersin Düzen kimdir?

Google Haberlere Abone ol
TFF’deki görevinden ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen kimdir?

Ersin Düzen, TFF’de Basın Danışmanı olarak yer aldığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Ersin Düzen, “Hollanda yenilgisinin, attığım tweet üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sayın Nihat Özdemir'e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sayın Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. Peki TFF’den istifa eden Ersin Düzen kimdir?

ERSİN DÜZEN KİMDİR?

Ersin Düzen, 1975 Zonguldak doğumlu Türk sunucu ve spor spikeridir.

TFF’deki görevinden ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen kimdir?

1992 yılında Denizli'de radyo programı yapmaya başlayan Düzen, Denizli Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okudu. Eskişehir'de kaldığı 4 yıl boyunca birçok yerel radyo ve televizyonlarda çalıştı ve genel yayın yönetmenliği yaptı.

TFF’deki görevinden ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen kimdir? - Resim : 2

1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sundu. Ardından 1998-1999 yıllarında Kral TV'de VJ'lik de yaptı.

TFF’deki görevinden ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen kimdir? - Resim : 3

Bi-Daha, Televole ve Telegol gibi programları sunarken, Star'da UEFA Şampiyonlar Ligi ve aynı grubun diğer televizyonu Teleon'da Süper Lig maçlarını anlattı. 1998-1999 yılında Star'da yayınlanan Yıkılmadım isimli dizide de rol aldı.

TFF’deki görevinden ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen kimdir? - Resim : 4

Ersin Düzen daha sonra Star'dan ATV'ye transfer oldu. Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra programında Süper Lig maçlarını yorumladı. Aynı dönem ATV'de milli takımın maçlarını ve grubun diğer televizyonu Kanal1'de ise 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. TRT 1'de Leyla ile Mecnun dizisinde 3 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı.

TFF’deki görevinden ayrıldığını açıklayan Ersin Düzen kimdir? - Resim : 5

TRT 1'de her gün yayınlanan İyi Şeyler adlı programın sunuculuk görevini gerçekleştirdi. TRT1 ve TRT Spor'da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları Stadyum programını hazırladı ve moderatörlüğünü yaptı.

Ersin Düzen 10 Ağustos 2021 tarihinde Twitter hesabından TRT'den ayrıldığını açıkladı.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin