Erkekler şimdi yandı! Kadınlara tüyolar. Amacı sadece seks olanları gözünden tanıyacaksınız

Psikolojik danışman Dilzar Yurtdaş, sosyal medyada kadınlara tüyolar verdi. Yurtdaş, bir kadınla sadece seks yapmak isteyen erkeklerin ilk olarak evlilikten bahsettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Erkekler şimdi yandı! Kadınlara tüyolar. Amacı sadece seks olanları gözünden tanıyacaksınız

Psikolojik danışman Dilzar Yurtdaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda toplumsal tabulardan biri olan cinsellik konusunda değinince kullanıcıların ilgisini çekti.

Son dönemde ikili ilişkilerindeki sorunlara yönelik paylaşımlar yapan Yurtdaş bu kez, "Amacı cinsellik olan erkeği nasıl tanırsın?" sorusunun cevabını verdi.

Yurtdaş, kadınların kendisine en çok yönelttiği sorular üzerine "Amacı cinsellik olan erkeği nasıl tanırsın?" konusunu anlattı. Yurtdaş'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

EVLİLİKTEN BAHSEDERLER!

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşımında Yurtdaş, "İlişkiye başlamak için sabırsız ve heyecanlıdır. Konuşmaya yeni başlamanıza rağmen evlilikten söz eder. İlişkide ciddi olduğuna sizi inandırmaya çalışır aşırı ilgi gösterir. Cinsel konulardan şakayla karışık söz eder. Cinsel mesajlarına veya isteklerine tepki gösterdiğinizde ilgisizleşir ve aniden ortadan kaybolur" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin