Ergin Ataman'dan çok konuşulacak Fenerbahçe Beko itirafı: İstifa etmeyi düşündüm

Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Panathinaikos ile sözleşme imzalayan Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'yla oynadıkları seride ilk maçta alınan farklı mağlubiyet sonrası istifa etmeyi düşündüğünü açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman'dan çok konuşulacak Fenerbahçe Beko itirafı: İstifa etmeyi düşündüm

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinde Pınar Karşıyaka'yı 3-0 mağlup eden Anadolu Efes'te şampiyonluğun hemen ardından uzun süren Ergin Ataman dönemi sona erdi.

Tecrübeli çalıştırıcı Yunanistan ekibi Panathinaikos ile anlaşmaya varırken, yarı final serisinde Fenerbahçe Beko'ya karşı ilk maçta alınan farklı mağlubiyetin ardından istifa etmeyi düşündüğünü söyledi.

beIN Sports'a çarpıcı açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, ''Fenerbahçe Beko'ya 42 sayılık mağlubiyet hepimizin üzerinde çok büyük bir baskı oluşturdu. Oyuncular, kulüp ve ben olsun o süreçte duygusal açıdan hepimiz için kritik bir dönemdi. Anadolu Efes ile 4 yıllık harika bir süreç sonrasında ayrılacak olmak tabii ki hepimizi çok duygusal bir ana getirdi. 48 saatte çok değişik duygular yaşadım ve istifa etmeyi bile düşündüm'' dedi.

''HEGEMONYALARINI BİTİRECEĞİZ''

Panathinaikos'un ezeli rakibi Olympiacos'un ligdeki hegemonyalarına son vermek istediklerini söyleyen Ataman, ''Yunanistan'a indiğim anda inanılmaz bir ilgi oldu. Panathinaikos taraftarları bana ne kadar güvendiklerini söylediler. Olimpiakos taraftarında ise endişeyle birlikte saygı var. Basketbolu çok iyi bilen bir kitle olduğu için büyük bir saygı var. Bu çok büyük bir sorumluluk getiriyor. Anadolu Efes'in son 5 yılda Avrupa'yı domine eden kadrosunu kurarken karşıma Fenerbahçe'nin kadrosunu koydum. Bu 5 yıl içinde nasıl Fenerbahçe'yi geçtiysek, şimdi de karşımıza Olimpiakos'un kadrosunu kurduk. Bartzokas da muhakkak endişeleniyordur. Endişelenmesi gerekiyor çünkü hegemonyalarını bitireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin