Erdoğan ile Bahçeli görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'nin evinde yapılan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan ile Bahçeli görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan ziyareti öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ankara'nın Çankaya ilçesi Beytepe’deki evi Devletbey Konağı'nda ziyaret etti.

Bahçeli, Erdoğan’ı evinin giriş kapısında karşıladı. Erdoğan ve Bahçeli, gazetecileri selamladıktan sonra görüşmeye geçti. İki lider arasındaki görüşme 16.10 sularında başladı.

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Bahçeli, Erdoğan'ı yine aracına kadar uğurladı.

EYT KONUŞULDU MU?

Milyonların beklediği ancak AK Parti kaynaklarının Ocak ayına kalacak dediği EYT hakkında Bahçeli, ekim ayının başında, ''Ümit ediyorum ki bu yıl bitmeden bu yara kapanacak, bu adaletsizlik köklü bir çözümle buluşturulacaktır'' açıklamasını yapmıştı. Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde EYT'nin gündeme gelip gelmediği henüz bilinmiyor. 

SON GÖRÜŞME 9 KASIM'DA YAPILMIŞTI

Erdoğan ile Bahçeli en son 9 Kasım'da Beştepe'de görüşmüştü. Erdoğan ve Bahçeli'nin toplantısı bir saate yakın sürmüş başörtüsüne anayasal güvence getirecek teklif görüşülmüştü.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin