Erden Timur'a ikinci kez hayır diyemedi. Milli oyuncu Galatasaray'a kiralık olarak geliyor

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için yeniden devreye girdi. Galatasaray'ı daha önce reddeden Salih Özcan için Erden Timur bu kez satın alma opsiyonlu kiralama formülünü devreye soktu.

Google Haberlere Abone ol
Erden Timur'a ikinci kez hayır diyemedi. Milli oyuncu Galatasaray'a kiralık olarak geliyor

Yunus Akgün, Okan Kocuk ve Emin Bayram gibi yerli isimlerin ayrılmasının ardından kadrosuna kaliteli bir Türk oyuncu eklemek isteyen Galatasaray'da Erden Timur rotasını yine Salih Özcan'a çevirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Erden Timur, Almanya'ya giderek Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan ile bir görüşme gerçekleştirmiş ancak yıldız isim kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söylemişti. Üç kulvarda da mücadele edecek olan Galatasaray kadrosunu kaliteli isimlerle doldurmak isterken Erden Timur, Salih Özcan ile yeniden masaya oturma kararı aldı.

Özellikle Okan Buruk'un çok istediği Salih Özcan transferi için Borussia Dortmund ile görüşen Erden Timur, milli oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu.

TEKLİF ALDIĞINI DOĞRULAMIŞTI

Salih Özcan isminin Galatasaray ile anılmasının ardından, ''Galatasaray'dan teklif geldi. Menajerim beni arayarak teklifi iletti. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama ben tamamen yeni sezona odaklanmış durumdayım ve buradaki sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Geleceğin ne getireceğini göreceğiz ama dediğim gibi şu anda burada mutluyum ve şu anda odak noktam Borussia Dortmund" ifadelerini kullanmıştı.

Köln'den 5 milyon Euro'ya Dortmund'un yolunu tutan Salih Özcan, bu sezon yalnızca 9 dakika forma süresi bulabildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin