'En İyi Film Kanalı' seçildi

Digiturk Moviemax Festival HD, Eutelsat TV Ödülleri'nde 'En İyi Film Kanalı' seçildi.

Google Haberlere Abone ol
'En İyi Film Kanalı' seçildi

Digiturk'ten yapılan açıklamaya göre, Avrupa'nın en önemli kanallarının değerlendirildiği Eutelsat TV Ödülleri'nde Digiturk Moviemax Festival HD kanalı ile 'En İyi Film Kanalı' ödülüne layık görüldü. 



Uluslararası festivallerin, ödüllü filmlerin izlenebileceği Moviemax Festival, orijinal dilde veya Türkçe dublajlı ve İngilizce veya Türkçe altyazılı olarak Digiturk platformunda yayın yapıyor.



Açıklamada görüşlerine yer verilen Digiturk İçerik Direktörü Esra Özaral Altop, Eutelsat TV Ödülleri'nden başarıyla dönmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:



"Türkiye'nin ilk ve lider dijital yayın platformu olarak spordan belgesele, eğlenceden sinema ve dizilere çok geniş bir yelpazede içerik sunuyoruz. Moviemax Festival HD kanalımız açıldığı günden bu yana özellikle sinema tutkunlarının büyük ilgisini topladı. Dünyanın dört bir yanında düzenlenen festivallerde ödül alan filmlerin yayınlandığı Moviemax Festival HD'de sunduğumuz bu kaliteli ve zengin içerikle kanallarımızın uluslararası platformlarda ödüllendirilmesinden çok mutluyuz. Bu zengin içeriği teknoloji ile birleştirerek üyelerimizin TV izleme keyfini en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz." AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin