En ateşli burç açıklandı! İşte yatak odasının en seksi burcu...

Astroloji uzmanı Kristy Gran, yıldızlar ve cinsellik hakkında rehberlik ederek hangi burçların en şehvetli olduğunu ortaya çıkardı. İşte astrolojinin en ateşli burçları...

Google Haberlere Abone ol
En ateşli burç açıklandı! İşte yatak odasının en seksi burcu...

İşte en ateşli burç ve diğer burçların yatak odasındaki halleri... 

Koç (20 Mart – 19 Nisan)

Kristy, Koç burcunun genellikle "unutulmaz" olduğunu söyledi ve şöyle konuştu: "Bu öncü ateş burcu, arzu ve şehvet gezegeni Mars tarafından yönetiliyor. Tutkulular, spontaneler ve dürtüsel doğaları, ruh hallerine çabuk girip ateşi yükseltecekleri anlamına geliyor."
Öte yandan uyarıda da bulundu. Koç burcunun 'kolayca sıkılma ve dikkatinin dağılma eğiliminde olduğunu' iddia ettiği için bunlara dikkat edin dedi.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

Kristy'e göre Boğa burcu, zodyakın en şehvetli burcudur. "Özellikle yatak odasında vakit geçirmekten ve dokunma, görme, duyma, koklama ve tatma gibi beş duyuyu tatmin etmekten başka hiçbir şeyi sevmiyorlar. Bu sabit dünya burcu, lüksün ve aşkın gezegeni olan ipek anlamına gelen Venüs tarafından yönetiliyor. Çarşaflar, gösterişli bir mum ve kesintisiz uzun bir akşam bu burcu baştan çıkarmanın yolu olacaktır" dedi.

Kristy, Boğa burcuyla işleri aceleye getirmemeniz gerektiğini, aksi takdirde ilişkinin yarıda kesilebileceği konusunda uyardı.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

Kristy'e göre İkizler burcuna göe uyarım onlar için zihinle başlıyor, bu yüzden flört ederek, rol yaparak, ihtiyaçlarınız ve arzularınız hakkında konuşarak libidolarını artırmanızı öneriyor.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Kristy'e göre Yengeç burcu büyük romantikdir. Krist bu burç hakkında şöyle konuştu: "Partnerleriyle ilgilenirken rahatlık buluyorlar. Hassas bir yanları var, kendilerini rahat hissettirecek birini arıyorlar, çünkü onlar duyguların ve kişisel ihtiyaçların yıldızı olan Ay tarafından yönetilen öncü bir su burcudur."

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan, enerji ve canlılığın aydınlatıcısı olan Güneş tarafından yönetilen sabit bir ateş burcudur. Kristy, "güven ve karizma yaydıklarını" söylüyor, bu da genellikle bir sonraki büyük performanslarında rol almak istedikleri için samimiyet kısımlarına da yansıyor. Kristy, onların düzgün performans gösterebilmeleri için yatak odasında odak noktası olarak bir ayna yerleştirmelerini önerdi.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Kristy'e göre bu değişken dünya burcu, zeka ve iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetiliyor. Eğer bir Başak'ın dikkatini çekerseniz ve "duygusal olarak erişilebilir" kutusunu işaretlerseniz, o zaman size vahşi yönlerini göstereceklerini ve bunun "muhtemelen sizi suskun bırakacağını ve daha fazlası için yalvarmaya bırakacağını" söyledi.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Kristy, Terazi'nin size "çarşaflar arasında istikrar" getirebileceğini söylüyor. Şöyle yorumladı: "Bu öncü hava burcu, lüks ve aşk gezegeni Venüs tarafından yönetiliyor ve Terazi'nin cazibesine ve cazibesine katkıda bulunuyor. Her zaman kendi denge versiyonlarını ararlar, bu da libidolarının her zaman gel-git olduğu anlamına gelebilir, ama onların sıcak düğmelerine bastığınızda, gitmeye hazır olacaklar ve işler muhtemelen maceralı ve tutkulu bir hal alacak."

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)

Kristy'e göre akrep burçların en baştan çıkarıcı burcudur. "Güçlü, gizemli ve büyüleyici" olduklarını ve muhtemelen daha fazlasını istemenize neden olacaklarını söylüyor. Sabit su burcu, yoğunluğun ve yeniden doğuşun gezegeni Plüton tarafından yönetilir. Bedenleriniz buluştuğunda "aşkın bir deneyim" beklemeniz gerektiğini söylüyor.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Kristy'e göre Yay burcu macera dolu olmasının yanı sıra açık fikirli ve tutkuludur. Ancak erotizmlerinin 'eğlenceye ve teşvike ihtiyacı olduğunu' söylüyor, bu yüzden onlarla olan biteni ilginç tutmanın en iyisi olduğunu söylüyor.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Kristy, Oğlak burcunun her zaman istediğinin peşinden gittiğini söylüyor. Ayrıca yatak odasında çok dayanıklı olduklarını ama şehvetli bir yanlarının da olduğunu söylüyor. "Oğlak burcu, disiplin ve odaklanma gezegeni Satürn tarafından yönetilen, öncü bir toprak burcudur" yorumunu yaptı.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

Uzmana göre Kova burcunun 'alışılmışın dışında' olduğu biliniyor. Kristy aynı zamanda zodyakın entellektüellerinden biri olduklarını, dolayısıyla 'bu bölümde kendilerine uygun olanı bulmaları' gerektiğini, aksi takdirde büyük olasılıkla "koşulsuz" duruma yöneleceklerini söylüyor.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)

Kristy'e göre balıklar, hayatlarının her yönünü romantikleştirmek için her şeyi kapsayan sevgiyi ararlar. Kristy onları şöyle tarif etti "Onlar, rüyaların ve mistisizmin gezegeni Neptün tarafından yönetilen değişken bir su burcudur. Bu enerji, kendilerini tamamen dünyaya kaptırabildikleri sürece, en çılgın fantezilerini mutlu bir şekilde gerçekleştirecekleri yatak odasına geçer."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin