Emrah'ın reddettiği oğlu evlendi! Tayfun Erdoğan'a Nuri Alço 'babalık' yaptı

Şarkıcı Emrah'ın yıllardır küs olduğu ve reddettiği oğlu Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz ocak ayında nişanlandığı Eda İrap ile evlendi. Tayfun Erdoğan'ın şahitliğini Nuri Alço yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Emrah'ın reddettiği oğlu evlendi! Tayfun Erdoğan'a Nuri Alço 'babalık' yaptı

Şarkıcı Emrah'ın yıllardır küs olduğu ve reddettiği oğlu Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz ocak ayında nişanlandığı Eda İrap ile evlendi. Tayfun Erdoğan'a babalık yapan isim Nuri Alço oldu.

Babası Emrah'la yıllardır küs olan Tayfun Erdoğan, nişanlısı Eda İrap ile kır düğünü yaparak evlendi. Törene, Tayfun Erdoğan ve Eda İrap'ın yakın arkadaşları ve aile dostları katılırken, Erdoğan'a babalık yapan isim Nuri Alço oldu. Alço, aynı zamanda Erdoğan'a şahitlik de yaptı.

Emrah'ın reddettiği oğlu evlendi! Tayfun Erdoğan'a Nuri Alço 'babalık' yaptı

VEFA ÖRNEĞİ

Nuri Alço nikah masasında yaptığı konuşmada "İşte hayat böyle bir şey… Biz de babasıyla 'Ayrılamam' filminde beraberdik. Bir amca, baba yarısı vardı. Emrah'ın amcasıydım. Şimdi oğlunun artık hem amcası, hem abisi ve onun her zaman yanında olacağıma söz veriyorum, tebrik ediyorum. Mutluluklar diliyorum. İnşallah çok güzel bir yolları olur, uzun bir yolculukları olur. kendilerini kutluyorum, tebrik ederim" dedi. Alço, adeta bir vefa örneği gösterdi. 

Emrah'ın reddettiği oğlu evlendi! Tayfun Erdoğan'a Nuri Alço 'babalık' yaptı - Resim : 2

"İYİ Kİ VARSIN"

Tayfun Erdoğan da sosyal medya hesabından, "Eee 'Amca' demek 'baba yarı' demek... Abim, bu mutlu günümde dünya evine girerken, benim nikah şahidim olduğun için teşekkür ederim. Sözü çok güzeldi, 'Babasıyla bir, amca-baba yarısı oynamıştık. Şimdi oğlunun hem amcası, hem abisiyim' dedi. İyi ki varsın" dedi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin