Emina Jahovic: Ayrılığın Defne Samyeli ile ilgisi yok

Magazin gündemine bomba gibi düşen Sadettin Saran-Emina Jahovic ve Cem Yılmaz-Defne Samyeli ayrılıkları sonrası ortaya atılan flaş iddiaya yanıt geldi. Emina Jahovic ile Sadettin Saran 7 ay aşk yaşayıp şubatta ayrılmıştı, haziranda barıştılar. Ancak bir ay önce ilişkilerini bitirme kararı aldılar.

Google Haberlere Abone ol
Emina Jahovic: Ayrılığın Defne Samyeli ile ilgisi yok

İş adamı Sadettin Saran'ın, komedyen Cem Yılmaz'la ilişkisini noktalayan Defne Samyeli ile yakınlaştığı iddia edildi. Posta gazetesinin haberine göre; sessizliğini bozan Emina Jahovic, "Ayrıldığımız doğru. Ama bunun Defne Samyeli ile ilgisi yok. Bir süre yalnız kalmak istiyorum" dedi.

Barışma an meselesi

Bu arada Defne Samyeli ile Cem Yılmaz'ın, Bebek Otel'de buluşup yemek yedikleri iddia ediliyor. İki ay önce ayrılan Defne Samyeli-Cem Yılmaz çiftinin barışması an meselesi. Geçtiğimiz hafta 'Mucize 2 Aşk' filminin galasına katılan Cem Yılmaz, objektiflere poz verirken sağ kolunu açarak hayali sevgilisine “Gel hayatım” diyerek espri yapmıştı.

Öte yandan gecelerde tek başına görüntülenen Defne Samyeli de "Sadettin Saran ile aşk yaşıyor musunuz?" sorusuna çok kızmış, "Bu soruları neden soruyorsunuz? Çok ayıp..." diyerek tepki göstermişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin