'Ekşi Beta' yazarların tepkisine neden oldu

Ekşi Sözlük yazarlarının korkulu rüyası 'beta', 11 Mart'tan itibaren eski sürümün yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
'Ekşi Beta' yazarların tepkisine neden oldu

İlk olarak 24 Kasım 2010 tarihinde yeni sürüm olarak ortaya çıkan 'beta', sözlük yazarlarının tepkisini çekiyor. Kuruluduğu günden itibaren kullandığı tasarımı değiştiren Ekşi Sözlük’ün, eski sürümüne ilk olarak “eski dandik site” linkiyle ulaşılabiliyordu. Ancak bugün itibariyle “eski dandik site” linkinin de beta versiyonu açması yazarların tepkisini çekti. Ekşi Sözlük Beta başlığı altında şikayetlerini ifade eden yazarlar, eski sürüme dönmenin yollarını arıyor.



Ekşi Beta'da ne var ne yok?

Ekşi Beta'da göze ilk çarpan detayların başında, mevcut sürümün eski siteden daha yavaş çalışması geliyor. Logonun altında yer alan kanal listesindeki linklerinin yanyana sıralanması da tepki çekiyor. Listede "spor, siyaset, anket, ilişkiler, spoiler" gibi kanallar yer alıyor. Ayrıca başlığın yanında çıkan "kanal öner" linki de kullanıcıya o başlığın hangi kanala ait olduğuna karar verme imkanı sağlıyor.



‘Ekşi Sözlük Beta’ yorumları



alfa olmuştur. eski sürüm halen kullanılabilmekte ancak biraz yol yordam gerektiriyor. tüm bu aksiyonu şuna bağlıyorum: ssg 8 mart'ta kadınlara bi jest yapayım dedi, sonu felaket oldu, ama sözünden de dönemedi. zorla beta'ya geçiş yaparak 8284'lerin "ayy bu ne yhaaa chok karışık :(" deyip kendi istekleriyle gitmelerini sağlamak istedi.bunca tantana sırf o hatadan dönmek için yani. bari tutsa başgan.

guijarra



o kadar dengesiz sokuldu ki hayatımıza, beta tam sürüme geçti ismi beta kaldı. dandik siteden geçiş alıştıra alıştıra olur diye düşündü herhalde muhterem ama bu da ona kapak olsun.

tam1turk



zorla, cebren ve hile ile atıldğım mekan. istemiyorum kardeşim ya. altı üstü bir internet sitesinin formatını bile keyfimize göre seçemiyoruz yani? tebrik ederim. bi de sanki ultra matah özellikleri varmış gibi, herşeyi geçtim girdiğin tüm sayfaları tek tek geçmişe alıyor, bu ne ya pöstaki sayar gibi deli saçması. nefretlik.eski can siteye dönmenin bir yolu var mı, bir bilen var mıdır ki????

kordon boyu izmirim



alışamadığımızdır, alışamayacağımızdır. eski sözlük ara yüzü bir klasikti, tam da yeni yazar olmuşken sanki beta da yazar gibiyim. bütün keyfim kaçtı vallahi. tek artısı şu an için bazılarına "8284 sendromu" nu unutturmuş olamasıdır. razar



İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin