Edin Visca sahalara 'fırtına' gibi geri döndü. Trabzonspor, Adana Demirspor'u rahat geçti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Edin Visca sahalara 'fırtına' gibi geri döndü. Trabzonspor, Adana Demirspor'u rahat geçti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın görevden ayrılmasının ardından ilk maçına Adana Demirspor karşısında çıktı.

Tam beş golün çıktığı mücadelede bordo-mavili ekip sahadan 4-1'lik skorla galip ayrılan takım oldu. Trabzonspor'un gollerini Yusuf Yazıcı, Hugo, Visca ve Umut Bozok kaydetti. Adana Demirspor'un tek golünü Ndiaye kaydetti.

Trabzonspor bu galibiyetle puanını 41'e yükseltirken, Adana Demirspor 42 puanda kaldı.

BELHANDA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Mücadelenin 20. dakikasına saha içinde sinirler oldukça gerildi. Belhanda ile Bruno Peres arasında yaşanan tartışmanın ardından bordo-mavili oyuncu bir anda yerde kaldı. Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen, VAR incelemesinin ardından Belhanda'nın rakibine tokat attığını tespit etti ve Belhanda'ya direkt kırmızı kart gösterdi. 

Edin Visca sahalara 'fırtına' gibi geri döndü. Trabzonspor, Adana Demirspor'u rahat geçti - Resim : 2

VISCA'DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Sakatlığı nedeniyle sekiz hafta sonra sahalara dönen Edin Visca, Adana Demirspor karşısında adeta şov yaptı. 77. dakikada oyuna dahil olan Visca, 78. dakikada Hugo'nun attığı golde asisti yaparken, 81. dakikada ise frikikten süper bir gole imza attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin