Ebrar Karakurt galibiyetlerini böyle duyurdu. ABD'yi deviren Filenin Sultanları tarih yazıyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi yarı finalinde ev sahibi ABD'yi 3-1 yenerek finale yükseldi. İtalya'yı 3-0 yendikten sonra ABD ile yarı finalde eşleşen Filenin Sultanlar şampiyonluk için Çin ile karşılaşacak. Takımın en iddialı oyuncularından Ebrar Karakurt galibiyetlerini attığı tweet'le duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Ebrar Karakurt galibiyetlerini böyle duyurdu. ABD'yi deviren Filenin Sultanları tarih yazıyor!

Filenin Sultanları’nın, blok sayılarıyla başladığı karşılaşmada ABD, 6-10 ve 7-13 geriye düştüğü sayılar sonrasında üst üste mola aldı. Ebrar Karakurt’un servis sayısıyla Türkiye, ilk seti 25-21 kazandı.

2. sete de iyi başlayan milli takım karşısında iyi organize olamayan ev sahibi ekip, Ebrar Karakurt’un etkili oyunu sonrası skor 7-11 ve 10-16’da oyunu molalarla böldü. File önünde blok üstünlüğünü devam ettiren Türkiye, yine Ebrar Karakurt’un sayısıyla seti 25-14 kazandı ve finale bir adım daha yaklaştı.

Ebrar Karakurt: Öldük öldük dirildik


Takımın en iddialı oyuncularından Ebrar Karakurt maç sonrası attığı tweet'te şu ifadeleri kullandı: "Selam arkadaşlar öldük öldük dirildik ama finaldeyiz. TÜRKİYE FİNALDE, FİLENİN SULTANLARI FİNALDE."

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin