Dursun Özbek'ten, Fenerbahçe konusunda TFF'ye çok sert sözler: TFF bu konuda sessiz kalarak cevap veremez

Galatasaray'ın stat isim sponsorluğu anlaşması için imza törenin düzenledi. Stadyumunun adının resmen değiştiği törende duyurulurken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Dursun Özbek'ten, Fenerbahçe konusunda TFF'ye çok sert sözler: TFF bu konuda sessiz kalarak cevap veremez

Galatasaray yeni stadyum için sponsorluk anlaşmasını resmen imzaladı. NEF Stadyumu olarak anılan stadyumun adı Rams Stadyumu oldu. Önümüzdeki sezondan itibaren beş yıl boyunca bu isimle anılacak.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile başkan vekili Erden Timur da düzenlenen basın toplantısında yer aldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF ve Fenerbahçe'yi hedef alarak, "Fenerbahçe kupa seremonisine yönetmelikler dışında bir şekilde çıktı. TFF'ye meydan okurcasına.. Burası çok önemli... TFF'ye meydan okurcasına bir formayla çıkmalarını herkesin yadırgadığını düşünüyorum. TFF bu konuda sessiz kalarak cevap veremez. Yönetmelikler var. Ağzımızı açınca, merdivene oturunca cezayı basıyorlar. Merdivene kadar hassanız, yönetmeliklere karşı gelenleri ayıramazsınız. Ona böyle, buna böyle muamele yapamazsınız. Merdivene ceza kesen kurum, bu konuda gereğini yapmalıydı. Gereğini yap kardeşim, ne yazıyorsa yönetmelikte uygula'' dedi.

ERDEN TİMUR'DAN TRANSFER CEVABI

Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın transfer çalışmaları ve Mauro Icardi'nin durumuna ilişkin şunları söyledi, "Sabitzer'le ilgili hiçbir girişimimiz olmadı. Listemizde olan oyuncuların hepsi sanki biz görüşüyormuşuz gibi sayılıyor. Oyuncularla ilgili bir şey söylemem doğru değil. Bitmesini beklediğimiz bir transfer var. Icardi için tutulan uçak oraya gitmişti. 13-14 günlük bir gecikme olacak. En önemlisi sağlık. Icardi açısından haklı bir gerekçe" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin