Dries Mertens'ten veda sözleri: Bu sezon son sezonum olacak

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Olimpija Ljubljana'ya konuk olacak Galatasaray'da takımın tecrübeli ismi Dries Mertens basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mertens, ''Bu sezon son sezonum olacak'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Dries Mertens'ten veda sözleri: Bu sezon son sezonum olacak

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak olan Galatasaray'da takımın tecrübeli ismi Dries Mertens basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen Dries Mertens, ''Sadece söylemek istediğim, biz buradayız ve odaklandık. Zor bir maç olacak. İyi bir takımları var. Nasıl oynadıklarını gördük. Zor bir oyun olacak ama biz kendimize güveniyoruz. Her şey başlıyor. Mücadele başlıyor. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Bize kalmış bir şey artık'' dedi.

Sezon sonunda yeşil sahalara veda edeceğinin sinyalini de veren Mertens, ''36 yaşındayım, 37 olacağım bu sene, 25 hissediyorum ama. Sanırım bu sezon son sezonum olacak. Bilmiyorum, farklı şeyleri de denemek istiyorum ama futbol oynamaktan hala her gün keyif alıyorum'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin