Domenec Torrent: Kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur ve ben de bunu kabul etmek zorundayım

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Domenec Torrent karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Domenec Torrent: Kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur ve ben de bunu kabul etmek zorundayım

Galatasaray teknik direktörü Domenec TorrentSivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Torrent'in açıklamalarından önemli satır başları:

Düzensiz ve maalesef diyebileceğimiz bir maç oldu. 3 tane top içeri girdi, Muslera durduramadı. Bütün oyunculara hafta boyunca orta açtıklarını, kornerler ve serbest vuruşlardan ikinci topları söyledik. Üçüncü golü söylemeyeceğim, şansaydı.

Sıkıntı yok, kaybettiğimiz zaman antrenörün suçudur ve ben de bunu kabul etmek zorundayım.

Altay maçında da ilk yarı söyledim, ilk yarı 5 tane yakaladık ama atamadık. Yine aynı oldu. Sivasspor 1.5 kere geldi, 3 tane attı. Bir gün isterseniz size açıklarım. Hem içeride ve hem dışarıda kulübü nasıl bulduk. Belki o zaman anlarsınız.

Tamamen boş haldeydi. Analist yok. Sanki yangından mal kaçırıyormuş gibi ortamdayken, 3 tane maçımız vardı. Bu şekilde bulduk biz burayı.

Oyuncular, kulübün en büyük değerleri. Kulübü boş bulduk ve onlarla 1.5 ay elimizden geleni yaptık. Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız.

Kötü durum. 'dur' demek gerekiyordu, bunu başardık. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin