Dolara benzin döküleceği tarihi açıkladı. Dolar kahini Selçuk Geçer yine birilerini çok kızdıracak. Dolar bozdurmak isteyenlere seslendi

Yüksek dolar kuru tahminleriyle zaman zaman eleştirilerin hedefi haline gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in dolar kuru tahmini yine birilerini kızdıracak. Elinde dolar olanlara seslenen Geçer, dolar bozdurmak isteyenlere tarih verdi ve doların rekor kıracağı seviyeyi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Dolara benzin döküleceği tarihi açıkladı. Dolar kahini Selçuk Geçer yine birilerini çok kızdıracak. Dolar bozdurmak isteyenlere seslendi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuruna yönelik yeni tahminini güncel verilerle paylaştı.

Yatırımcıyı ilgilendiren yeni dönemde Selçuk Geçer Ekim ayına işaret etti.

Yeniçağ'daki habere göre “Büyük dalgalanmalar yaşanabilir” diyen ünlü ekonomist yatırımcının bu dönemde daha çok dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Ünlü ekonomist piyasalarda yaşanan baskılanmanın uzun süre devam etmeyeceğini vurgulayarak doların 35 TL'ye yükselmesini öngördüğünü paylaştı.

"Önümüzdeki haftalarda dolar gerçek rakamına ulaşacaktır” diyen Geçer Ekim ayında kritik bir sürece girileceğinin de öngörüldüğünü söyledi.

Dolar ile alım satım yapanlar "dolar borcu bulunanlar yeni bir alım fırsatı doğacak mı?" sorusunu merak ederken dolar yatırımı bulunanlar “Ne zaman bozdurmalıyız?” sorusunu yöneltiyor.

Selçuk Geçer konuyla ilgili Ekim ayına işaret ederek değerli madenleri ve dövizi bulunan yatırımcılara seslendi.

O tarihte döviz kurunda hızla artış yaşanacağına dikkat çekerek “Rekor seviyelere ulaşmaya az kaldı” uyarısında bulundu.

Yatırım yapmak isteyenler ve aynı zamanda dolar bozdurmak isteyenler için kritik tahminini şu şekilde açıkladı: “Dolar Eylül-Ekim ayları arasında önce 30 TL ardından 40 TL'ye çıkacak. 38 TL'ye seviyesine ulaşabilecek.”

Küresel piyasalarda yaşanan hareketlilik daha erken bir yükselişi işaret ediyordu.

Selçuk Geçer’e göre doların şu ana kadar 38 TL seviyesine ulaşmış olması gerekiyordu.

Önümüzdeki dönemde rekor olarak kabul edilen bu rakama ulaşmanın öngörülemez olacağını düşünen Geçer, Eylül ve Ekim aylarına işaret ederek yatırımcının daha temkinli hareket etmesi gerektiğine de dikkat çekti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin