Doğu Perinçek'ten 'AK Parti bölünecek' iddiası. Perinçek'ten Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye sert sözler

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Nebati sana buradan meydan okuyorum. Rusya düşmanlığıyla, Çin düşmanlığıyla siz Türkiye'de nasıl iktidarda kalacaksınız?” diye sordu. Perinçek, AK Parti'nin bölüneceğini de iddia etti. Perinçek, “TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Rusya ile altın fırsat toplantısına katılmaya karar verdi. 1 gün sonra ABD'den bir mektup aldılar, vazgeçtiler. Kim büküyor kulaklarını?” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Doğu Perinçek'ten 'AK Parti bölünecek' iddiası. Perinçek'ten Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye sert sözler

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek Ulusal Kanal canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Çıkış Yolu isimli programda Türkiye'nin gündemini değerlendiren Perinçek, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi hedef aldı, AK Parti'nin bölüneceğini söyledi.

Perinçek'in AK Parti ile ilgili sözleri şöyle:

Bakan Nebati’nin ABD'nin tehdit mektubu karşısındaki tavrını eleştiren Perinçek "Hadi bakalım gücün yetiyorsa Nebati sana buradan meydan okuyorum Vatan Partisi Genel Başkanı olarak. Türkiye adına sana meydan okuyorum. Türk Milleti adına meydan okuyorum" dedi.

İşte Perinçek'in o meydan okuması:

Nebati’nin “Rusya’ya yönelik yaptırımlar konusunda tavrımız değişmedi” sözlerini eleştiren Perinçek, AK Parti'nin “Atlantikçiler ile vatanseverler” arasında bölüneceğini savunarak, “AK Parti bölünecek. Buradan açıkça söylüyorum. Bu politikalarla AK Parti bölünecek” ifadelerini kullandı.

Perinçek, “TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Rusya ile altın fırsat toplantısına katılmaya karar verdi. 1 gün sonra ABD'den bir mektup aldılar, vazgeçtiler. Kim büküyor kulaklarını?” dedi.

 İşte Perinçek'in Hisarcıklıoğlu'yla ilgili sözleri:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin