Dizide Galatasaray bayrağı çöpe atıldı, sosyal medya karıştı. Gani Müjde Twitter'dan özür diliyor

Show Tv'nin bu akşam ilk bölümü yayınlanan yeni dizisi Salih Kuşu'nda, pazar günkü derbi öncesi Galatasaray bayrağı çöpe atıldı, sosyal medya karıştı. İşte o sahne.

Google Haberlere Abone ol
Dizide Galatasaray bayrağı çöpe atıldı, sosyal medya karıştı. Gani Müjde Twitter'dan özür diliyor

Bu akşam ilk bölümüyle Show Tv izleyicilerinin karşısına çıkan "Salih Kuşu" dizisininin bir sahnesinde Galatasaray bayrağı asılı duvarından alınarak çöpe atıldı, sosyal medya karıştı.





Dizinin senaristi Gani Müjde, Twitter'dan gelen yoğun tepkiler üzerine şu sıralarda olaya açıklık getirip, Galatsaraylılardan özür diledi ve ekledi: "Benim bilgim dışında eklenmiş bu sahne, önümüzdeki hafta telafi sahneler için birşeyler yazmaya başladım bile." açıkamasında  bulundu. İşte Gani Müjde'nin Twitter'dan gelen tepkilere verdiği cevaplardan birkaçı:



Gani Müjde

 ‏@GaniMujde21 dk



@CNTTL çok haklısın.Ben de görünce kim böyle bişeyi nasıl yapabilir diye ayağa sıçradım.Haftaya bayrak için ek bir sahne yazıyorum.





Gani Müjde

 ‏@GaniMujde23 dk



@serdaristiklal çocuğu burada afişe etmeyelim.Ama gereken yapıldı.Benim yazmadığımı beşeyi hiç kimsenin sahneye eklemeye hakkı yok.





Gani Müjde

 ‏@GaniMujde24 dk



@Alkyone_ onlar benim çalışanım değil.başka bir şirketin çalışanı.üstelik şirketin sahibi hasta GS lı...Ona söylemek lazım.





Gani Müjde

 ‏@GaniMujde26 dk



@fatihceylan1453 @CelalGoksel82 meraklanma dizi çok tuttu.Ben attırmadım ama haftaya o bayrağı tekrar yerine astırıcam zaten.





Gani Müjde

 ‏@GaniMujde28 dk



@anil_cakir haftaya başkasının yaptığı bu salaklığı temizlemek istiyorum zaten.Sevdiğim GS lılar için yapıcam bunu.





Gani Müjde

 ‏@GaniMujde31 dk



@Fatih_Ozpolat @CelalGoksel82 GS li o kadar çok dostum var ki..onları üzmemek adına bile yazmam öyle bir sahneyi





Gani Müjde

 ‏@GaniMujde33 dk



@rruuhhssuuzz oyuncu eklememiş.Yönetimin işi galiba.





Gani Müjde

 ‏@GaniMujde35 dk



@ogzhnbayram diziyi seyretmiyorsun galiba.O dizideki en seviyen karakterin adı Cimbom.Cincon denmesine de izin vermediğimi bütün set bilir.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin