Dilan Polat'tan sonra şarkıcı Banu Parlak da gözaltına alındı. Banu Parlak hakkında yeni gelişme

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın gözaltına alınmasının ardından şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak da gözaltına alındı. Banu Parlak, havalimanındaki Gaziosmanpaşa Adliyesi Ek Hizmet Binası'nda SEGBİS sistemi yoluyla hakim karşısına çıktı. Parlak, mahkemenin ardından serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat'tan sonra şarkıcı Banu Parlak da gözaltına alındı. Banu Parlak hakkında yeni gelişme
Sosyal Medya

Şarkıcı, sosyal medya fenomeni ve iş insanı Banu Parlak gözaltına alındı.

Parlak'ın kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındığı belirtildi.

Banu Parlak,  havalimanındaki Gaziosmanpaşa Adliyesi Ek Hizmet Binası'nda SEGBİS sistemi yoluyla hakim karşısına çıktı. Parlak, mahkemenin ardından serbest bırakıldı.

Dilan Polat'tan sonra şarkıcı Banu Parlak da gözaltına alındı. Banu Parlak hakkında yeni gelişme

SADECE İFADE VERDİM"

Olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden videolu açıklama yapan Banu Parlak, "Hakkımda çıkan haberleri görüyorum ve hayretle izliyorum. Tutuklama veya gözaltı yok. Sadece yoğunluktan dolayı unuttuğum bir ifadem vardı onu verdim. Asla söylenildiği gibi bir şey yoktur, ifademi verdim ve evime gidiyorum" açıklamasında bulundu.

Dilan Polat'tan sonra şarkıcı Banu Parlak da gözaltına alındı. Banu Parlak hakkında yeni gelişme - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Dilan Polat'la yaşadığı polemikle ve iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla  gündeme gelen şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, İstanbul Havalimanı'na giderken uygulama noktasında durduruldu. Burada GBT kontrolü yapılan Banu Parlak'ın kooperatif dolandırıcılığı suçundan Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Hakimliğince hakkında arama kararı olduğu görüldü. Bunun üzerine gözaltına alınan Parlak işlemleri için İstanbul Havalimanı'ndaki Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edildi. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yoluyla hakim karşısında çıkan Banu Parlak, görülen mahkemenin ardından serbest kalarak havalimanından ayrıldı.

DİLAN POLAT'IN GÖZALTI GÖRÜNTÜLERİYLE DALGA GEÇMİŞTİ

Öte yandan Banu Parlak bugün sosyal medya hesabı üzerinden, Dilan Poalt'ın gözaltı görüntüleriyle dalga geçtiği anları paylaşmıştı

İŞ YERİ KURŞUNLANMIŞTI

1 Ekim'de şarkıcı Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlanmıştı. İddiaya göre saat 02.00 ve 04.30 sıralarında şüpheliler güzellik merkezine silahla ateş açmıştı. 5 kurşun isaber eden güzellik merkezinde maddi hasar meydana gelmişti.

Soruşturma kapsamında 5 Ekim'de düzenlenen operasyonla 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlar tarafından ‘suç örgütüne üye olmak’ ‘örgüt faaliyeti kapsamında silahla tehdit’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olaya ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

"BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU DİLAN VE ENGİN POLAT'TIR"

"Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır" diyen Banu Parlak geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada, "Günlerdir konuşulan bir durum var. Dilan Polat’ın ve Engin Polat’ın tetikçi tutuğu iddiası. Bunlar iddia değil. Ortada bunu itiraf eden bir kişi var. Banu Parlak’ı vurmam için beni tutular, diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyeceğim diyorsun gece iş yerime sıkılıyor. Bir gece 02.00’de sıkılıyor bir de 05.00’te. 6 el ateş ediliyor. Camlarım tuzla buz. İki tane kasklı genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlılık mı kadına sıktırmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacılık oynamazsınız. Bütün gerekli başvurular yapıldı. Bütün gerekli şikayetler yapıldı. Bütün delillerimizle birlikte” ifadelerini kullanmıştı.

BANU PARLAK KİMDİR?

1987 Kastamonu doğumlu Banu Parlak 36 yaşındadır.

Arabada çektiği şarkılı paylaşımlarıyla sosyal medyada fenomen olan Banu Parlak sonrasında 'Narin Yarim' single çalışmasıyla müzik kariyerine adım attı.

2017'de Okan Öztürk ile hayatını birleştiren bir kız çocuğu annesi Banu Parlak evliliğini olaylı bir şekilde noktalamıştı.

 

Kaynak: DHA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin