Banu Parlak, Dilan Polat'ın gözaltı görüntüleriyle dalga geçti: Saatler sonra gözaltına alındı

Dilan Polat'ın husumetlisi Banu Parlak, Dilan Polat’ın gözaltına alındığı sıradaki görüntülerini taklit edince sosyal medyayı salladı. Fenomene çoğu kişi tepki gösterdi. 

Google Haberlere Abone ol
Banu Parlak, Dilan Polat'ın gözaltı görüntüleriyle dalga geçti: Saatler sonra gözaltına alındı

Dilan Polat'ın husumetlisi Banu Parlak, Dilan Polat’ın gözaltına alındığı sıradaki görüntülerini taklit edince sosyal medyayı salladı. Fenomene çoğu kişi tepki gösterdi. Öte yandan Banu Parlak, geçtiğimiz dakikalarda 'kooperatif dolandırıcılığı' suçundan gözaltına alındı. 

Lüks hayatlarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para akladığı ve vergi kaçırdığı iddiası ortaya atıldığı zaman Banu Parlak da bu çift hakkında olay açıklamalarda bulunmuştu.

Parlak, sosyal medya hesabından bir video yayımlayarak Dilan ve Engin Polat'ın kendisini vurdurmak için tetikçi tuttuklarını iddia etmişti.

Dilan Polat ile sürekli laf dalaşına giren ve hakkında çeşitli iddialarda bulunan Banu Parlak, Polat ailesinin gözaltına alınmasının ardından adaletin yerini bulduğuna ilişkin paylaşımlar yapmış ve çocuklarına üzüldüğünü söylemişti.

Parlak, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile Dilan Polat'ın taklidini yaparak dalga geçti.

Polat'ın gözaltına alındıktan sonra hastaneye götürüldüğü anlarda bir polis memuruna 'komiserim' dediği anları taklit eden Parlak'a, pek çok kişi tepki gösterdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin