DİKKAT! SKOPOFİLİ YAZAR BAĞDAT CADDESİ`NDE

Sabah Yazarı Emre Aköz, Bağdat Caddesi´ne kendi deyimiyle "çıtır ve yavru" göbeği görmeye gitti. Voyeurizm ya da Skopofili olarak adlandırılan "röntgencilik" saatlerini Emre Aköz bakın nasıl anlattı.

Google Haberlere Abone ol
DİKKAT! SKOPOFİLİ YAZAR BAĞDAT CADDESİ`NDE

İşte Emre Aköz'in skopofili izlenimleri:
"Geçen gün aramızda espri yaptık "Hadi Bağdat Caddesi'ne gidip göbek görelim." Hava çok güzeldi. Güneş sıcacık. Gökyüzü pırıl pırıl. Caddenin kızları kısacık penyeleri, düşük belli blucinleriyle Şaşkınbakkal-Erenköy arasında turluyor olmalıydılar.



Gerçekten de onları aradığımız yerde bulduk. Yüzlercesini! Ancak bu gezi hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Pek az göbek görebildik. Halbuki yağmur kar demeden kışın dahi göbeklerini açan çıtırların, böylesi bir havada aşka gelmeleri beklenirdi.



Ama biraz düşününce olayı kavradık. Aynı bacaklardaki gibi bir durum vardı. Bilirsiniz Kışın eteğin kenarından, yırtmacın arasından görünen kadın bacağı ne kadar da çekicidir. O beyaz bacakları fark eden erkeklerin yüreği hoplar, diğer kadınların merak ve kıskançlık damarları zonklar.



Halbuki aynı beyaz bacağı yazın gördüğünüzde itici dahi gelebilir. Peynire benzeyen 'beyaz beyaz' bacakları seksi bulan az kişi vardır. Ama biraz yanınca, rengi değişince, yaza uygun hale gelince yeniden ilgi toplar.



İşte göbekte de aynı durum vardı. Kışın göbeklerini gururla açan yavrular, yaz gelince utançla kapatmışlardı. Çünkü o beyaz bölgeyi göstermek istemiyorlardı. Önce biraz yanmaları gerekiyordu.



Peki hiç mi açan yoktu? Elbette vardı. Solaryuma gidenler adeta 'Bakın nasıl da yanık' diyerek dolaşıyorlardı. Tabii bir de umursamayan tipler göze çarpıyordu. Ancak pek azdılar.



Evet hayal kırıklığına uğradık. Ama olsun Kadınları izlemek her zaman eğlencelidir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin