Digiturk’te iki yeni dizi

Digiturk, ABD’de ilgiyle takip edilen iki diziyi Türkiye’de yayınlamaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk’te iki yeni dizi

Dizimax Entertaintment’ta iki yeni dizi: Angel ve Mobbed





Digiturk, 2013’te iki yeni diziyle karşılıyor. Melek kalpli vampir “Angel”ın hikayesi anlatılan dizi Angel ve dans dolu bir şov olan Mobbed, Dizimax Entertainment ekranında.



Daha önce yaptıklarından pişman olup iyi yürekli bir vampir haline gelen “Angel” güçlerini iyilik yapmak için kullanmayı tercih ediyor.



Doğaüstü güçler iş başında



“Buffy the Vampire Slayer”ın yan karakteri Angel, artık kendi kanatlarıyla uçuyor. “Angel”, tamamen Angel ve çevresindekilerin yaşadıklarını anlatan karanlıklar dünyasının dizisi.



Doğaüstü güçler kadar dedektiflik kısmının da dikkat çektiği dizide doğaüstü güçler, daha ruhani ve ahlaki konuların çözülmesinde kullanılıyor. Çünkü Angel ve arkadaşları, yardıma muhtaç olanlara yardım ediyor, yolunu kaybedenlerin ruhlarını kurtarıyor ve inanma gücünü geri getiriyor.



Angel, hafta içi her gün 21.15’te Dizimax Entertainment’ta  ekrana geliyor.



Çılgın gösteri





Dizimax Entertainment’ın yeni programı “Mobbed” dans dolu bir şov. “Mobbed”un çıkış noktası son yılların en gözde eylemlerinden biri olan Flash Mob’a dayanıyor. Flash Mob, birbirini tanımayan yüzlerce insanın belirlenen bir yer ve zamanda buluşup, amacı genelde eğlence, reklam ve tanıtım olan bir eylemi gerçekleştirdikten sonra dağılmaları esasına dayanıyor. Burada amaç, şehir hayatı ile güncel hayatta yaşanan yoğun stresi, birlik olmanın verdiği olumlu enerjiyle dışarı atabilmek. Hiçbir siyasi amaç içermeyen flash mob eylemine konu olarak her şey seçilebilir ki “Mobbed”da da buna tanık olunuyor.



Howie Mandel, Darryl Trell ve Howard Kitrosser tarafından yaratılan formatta sunuculuk görevi Mandel’ın. Mandel programa katılan yüzlerce konuğun, sevgilisine, arkadaşlarına ya da ailesine sürpriz yapmasına yardım ediyor.



Mobbed, Dizimax Entertainment’ta her perşembe 20.15’te ekrana geliyor.


Etiketler Digiturk dizi yabancı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin