Didier Drogba'nın oğlu Isaac ortadan kayboldu

Kariyerinde bir dönem Galatasaray forması giyen Didier Drogba'nın kendisi gibi futbolcu olan 21 yaşındaki oğlu Isaac Drogba, geçtiğimiz yıl Eylül ayında transfer olduğu Academica De Coimbra'dan filmleri aratmayacak bir şekilde kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Didier Drogba'nın oğlu Isaac ortadan kayboldu

Dider Drogba'nın oğlu Isaac Drogba, 2021 yılının Eylül ayında imza attığı Academica de Coimbra'dan kaçtı. Hocası ve oda arkadaşı, 21 yaşındaki futbolcudan Ocak ayından bu yana haber alamadıklarını söyledi. Drogba ailesinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmaması dikkatleri çekti.

Portekiz temsilcisiyle son olarak Ocak ayında maça çıkan Isaac Drogba, Fransa'daki sınavlarını bahane ederek kulübünden izin aldı. Kulüpten aldığı iznin ardından ülkeden ayrılan 21 yaşındaki futbolcudan daha sonra haber alınamadı.

Yaklaşık 3 aydır takıma geri dönmeyen ve kulüp yetkilileriyle iletişime dahi geçmeyen Isaac Drogba'nın söz konusu davranışıyla ilgili teknik direktörü Miguel Carvalho ve oda arkadaşı Matheus Palmerio çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Haber alınamıyor"

Miguel Carvalho, "Isaac Drogba eğlenceli, hızlı, teknik ve kaliteli bir forvetti. Ancak olgunlaşması için zamana ihtiyacı vardı. Dışarıdan gelen herkesin adaptasyon için zamana ihtiyacı olur. Kendisi kulübü terk etti ve geri dönüp dönmeyeceği konusunda bir bilgimiz yok. Geri döneceği tarih konusunda kendisiyle anlaşmıştık ancak ortaya çıkmadı. Gittiği günden bu yana kendisinden haber alamadık." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin