Deprem uykudan uyandırdı, İstanbul'da halk sokağa çıktı. Düzce'deki şiddetli deprem İstanbul'da da hissedildi

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğünde depremin ardından İstanbullular sokağa çıktı. 

Google Haberlere Abone ol
Deprem uykudan uyandırdı, İstanbul'da halk sokağa çıktı. Düzce'deki şiddetli deprem İstanbul'da da hissedildi

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğünde depremin ardından İstanbullular sokağa çıktı. Sarsıntıyı hiisseden İstanbullular, korku içinde sokağa çıktı.O anlar görüntülere yansıdı.

İBB Başkanı Ekrem İmmaoğlu da Twitter'den açıklama yaptı. Açıklamkasında, "İstanbul ve çevre illerde hissedilen depremin hiçbir vatandaşımıza zarar vermemiş olması tek dileğimiz. Geçmiş olsun. Merkez üssü Düzce olan ve tüm bölgede hissedilen depremde İstanbul’da AKOM’a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir. Depremin etkili olduğu tüm illerdeki gelişmeleri takip ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Deprem uykudan uyandırdı, İstanbul'da halk sokağa çıktı. Düzce'deki şiddetli deprem İstanbul'da da hissedildi

Merkez üssü Düzce olan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından sarsıntının hissedildiği İstanbul'da deprem anı kameralara yansıdı.

Depremin ardından İstanbul'da hissedilen sarsıntı anı cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı. Esenler'de bir pastane ile Fatih'te bir kebapçıda depremin şiddetini anlatan görüntüler kayda geçti.

AFAD BAŞKANI SEZER'DEN AÇIKLAMA

AFAD Başkanı Yunus Sezer Düzce'de meydana gelen depreme ilişkin, "Düzce ilimizin Gölyaka ilçesinde, saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibarıyla bölgede herhangi bir olumsuz durum bulunmuyor. Saha tarama çalışmaları devam ediyor. Düzceli hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" açıklamasında bulunudu.

Deprem uykudan uyandırdı, İstanbul'da halk sokağa çıktı. Düzce'deki şiddetli deprem İstanbul'da da hissedildi - Resim : 2

PENDİK'TE DE HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Düzce'deki depremin ardından sarsıntının hissedildiği Pendik'te vatandaşlar sokaklara çıktı. Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğünde depremin ardından İstanbullular sokağa çıktı. Depremin ardından Pendik’te vatandaşların bazılarının parklara bazılarının da sokaklara çıktığı görüldü.  

Depremin ardından parkta bekleyen Şükran Kızıl, "Korktum. Yatak ve kitaplık sallandı. Korkuyla birlikte ışığı açıp ablamın yanına gittim. Uykudaydım. Parka geldik." dedi. 

Kaynak: AA-DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin