Deprem ülkesi Türkiye'de yeni bir program başlıyor. tv100 ekranlarında Candaş Tolga Işık ve Prof. Dr. Naci Görür 'Sesimi duyan var mı?' programında depreme dair konuşulmayan gerçekleri konuşacak

tv100 ekranlarında yeni bir program başlıyor. Kahramanmaraş merkezli 11 ili yıkan, 43 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine 100 binden fazla kişinin yaralanmasına neden olan felaket sonrası Türkiye'de deprem gerçeği tekrar gündemde. Candaş Tolga Işık ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, tv100 ekranlarında "Sesimi Duyan Var Mı?" diyecek. Programda depremle ilgili konuşulmayan, duyulmayan bütün gerçekler masaya yatırılacak.

Google Haberlere Abone ol
Deprem ülkesi Türkiye'de yeni bir program başlıyor. tv100 ekranlarında Candaş Tolga Işık ve Prof. Dr. Naci Görür 'Sesimi duyan var mı?' programında depreme dair konuşulmayan gerçekleri konuşacak

Kahramanmaraş ve Hatay'daki yıkıcı depremler sonrasında deprem gerçeği Türkiye'nin gündemine çok acı bir şekilde oturdu.

43 binin üzerinde kayıp, yüz binin üzerinde yaralı ve on binlerce yerle bir olmuş bina sonrası deprem ülkede tek konuşulan gündem maddesi oldu.

tv100 ekranlarında deprem gerçeği Candaş Tolga Işık ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür ile "Sesimi duyan var mı?" programında konuşulacak. Depreme dair konuşulmayan, duyulmayan ne varsa bu programda konuşulacak.

- Kahramanmaraşlı depremler devam edecek mi?
- Hangi bölgeler neden risk altında?
- Marmara depreminin eli kulağında mı?
- İstanbul büyük depreme nasıl hazırlanmalı?

Candaş Tolga Işık ve Prof. Dr. Naci Görür "Sesimi duyan var mı?" programında bu soruların yanıtlarını arayacak. Sesimi duyan var mı her cuma saat 20.00'da tv100 ekranlarında olacak.

Naci Görür de açıklama yaptı

Prof. Dr. Naci Görür de sosyel madya üzerinden programla ilgili açıklama yaptı.

Görür, "Arkadaşlar, bu akşam saat 20’de TV 100’de olacağım. Bu programda mümkün olduğunca deprem dırumumuzun ne olduğu ve bundan sonra ne yapmamız gerektiği üzerinde durulacaktır, Sevgiyle" paylaşımını yaptıktan sonra "TV 100’de Candaş Tolga ile son dönemdeki depremleri, bilimadamlarının performanslarını, yönetim ve halkın tutumunu ve afet karşısında çaresizliğimizi konuşacağız. Depreme karşısında diz üstü çökmememiz için deprem dirençli kentler oluşturma mecburiyetimizi konuşacağız." açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin