Deprem nedeniyle boşaltılan binada yangın çıktı. Apartman sakini 'Balici yatağı oldu' dedi

Kahramanmaraş'ta Ebrar Sitesi yakınlarında bulunan ve tek ayakta kalan orta hasarlı binada yangın çıktı. Bir vatandaş, depremin ardından binada yaşananlardan şikayet etti.

Google Haberlere Abone ol
Deprem nedeniyle boşaltılan binada yangın çıktı. Apartman sakini 'Balici yatağı oldu' dedi

Ebrar Sitesi yakınlarında bulunan binada meydana gelen yangın panik yarattı. 

Depremlerde orta hasar alarak boşaltılan 7 katlı binanın 6'ncı katındaki yangının çıkış sebebi henüz belli olmadı.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken apartmanda daire sahibi olan bir vatandaş yaşananları anlattı. 

"İÇERİYE BİLMEDİĞİMİZ KİŞİLER GİRİYOR ÇIKIYOR"

6 Şubat depreminin ardından içinde kimsenin olmadığı binada bazı eşyaların bulunduğu ve yangında zarar gördüğü öğrenildi.

Deprem nedeniyle boşaltılan binada yangın çıktı. Apartman sakini 'Balici yatağı oldu' dedi

Apartmanda daire sahibi olan Kemal Kahraman, "İçindeki tüm eşyalar çalındı, şimdi de yangın çıktı. Artık kim giriyor çıkıyor bir bilgimiz yok. Kimse oturmuyor giren çok. Hem de yangın çıktı. Burada toplamda 70 daire var ama şu anda hepsi kullanılmaz durumda. Şu anda sahipsiz bir bina, durdukça çürüyor gidiyor. İçeride tek tük malzeme kalmıştı onlar da yangında gidiyor. Ama içeriye bilmediğimiz kişiler giriyor çıkıyor. Biz de sürekli başında bekleyemiyoruz. Yangına da engel olamıyorsun, hırsızlara da engel olamıyorsun" dedi.

Deprem nedeniyle boşaltılan binada yangın çıktı. Apartman sakini 'Balici yatağı oldu' dedi - Resim : 2

"BALİCİ YATAĞI OLDU"

Binanın uzun süredir yöneticiliğini yapan Mehmet Yinanç ise, "Balici yatağı oldu gördüğünüz gibi. Burası hep eşyalı dairelerdi, eşyaları bile çalındı. Burada 71 daire var, kapıcı dairesi de içinde olmak üzere. Eşimi bıraktım geldim ben buraya. Canım sıkıldı ister istemez, 5 senedir ekmeğini yiyoruz biz buranın" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin