Deprem felaketinden sonra uzaylılar tehlikesi... Dünyanın dört bir tarafından görüntüler paylaşıldı. ABD, Kanada sınırı yakınlarında bir cisim vurdu

Türkiye deprem felaketini yaşarken dünyada ufa ve uzaylılar paniği yaşanıyor... ABD, Kanada sınırı yakınlarında kimliği belirlenemeyen bir cisim vurduklarını ve bölgede radar anomalisi yaşandığını açıkladı. Yaşanan olay üzerine bölge hava sahasına kapatıldı. ABD ordusunun Huron Gölü üzerinde düşürdüğü tanımlanamayan uçan cismin ‘Sekizgen’ şeklinde olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Deprem felaketinden sonra uzaylılar tehlikesi... Dünyanın dört bir tarafından görüntüler paylaşıldı. ABD, Kanada sınırı yakınlarında bir cisim vurdu

Türkiye 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem felaketi yaşadı. Depremde on binlerce insan öldü, yüz bine yakın yaralı var. Enkaz altında arama kurtarma çalışmaları 8. günde devam ediyor.

Türkiye deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken yaşarken dünyada ufa ve uzaylılar paniği yaşanıyor... Dünyanın dört bir yanından UFO ihbarları geliyor. Kanada Başbakanı Justin Trudeau 11 Şubat Cumartesi günü yaptığı açıklamada, bir Amerikan F-22 savaş uçağının Kanada'nın Yukon kenti üzerinde "araba boyutunda" tanımlanamayan bir uçan nesne (UFO) düşürdüğünü duyurmuştu.

ABD, Kanada sınırı yakınlarında kimliği belirlenemeyen bir cisim vurduklarını ve bölgede radar anomalisi yaşandığını açıkladı.

 Deprem felaketinden sonra uzaylılar tehlikesi... Dünyanın dört bir tarafından görüntüler paylaşıldı. ABD, Kanada sınırı yakınlarında bir cisim vurdu

Yaşanan olay üzerine bölge hava sahasına kapatıldı. ABD ordusunun Huron Gölü üzerinde düşürdüğü tanımlanamayan uçan cismin ‘Sekizgen’ şeklinde olduğu belirtildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Pentagon, Huron Gölü üzerinde vurulan cismin "potansiyel gözetleme donanımları nedeniyle" bir tehdit olduğunu açıkladı.

Pentagon, Huron Gölü üzerinde düşürülen ‘bilinmeyen cisim’ hakkında yapacakları basın toplantısını erteleme kararı aldı.

New York Times'a konuşan Başkan Biden'a bağlı yetkililer, Kuzey Amerika hava sahasında tespit edilen tanımlanamayan nesnelerin dünya dışı faaliyet içerdiğine dair hiçbir kanıt bulunmadığına dair güvence verdiğini söyledi.

Geçen hafta Kuzey Amerika üzerinde ABD hava kuvvetleri tarafından üç adet UFO vurulduğu bildirildi.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) vurulan son iki nesnenin "Çin balonuna pek benzemediğini" fakat Çin malı olduğundan şüphelendiklerini öne sürdü.

Bu olayların ardından Çin Halk Cumhuriyeti, Qingdao yakınlarında bir UFO tespit edildiğini ve yetkililerin onu düşürmeye hazırlandıklarını bildirdi.

Son olarak da Uruguay Hava Kuvvetleri, 10 Şubat gecesi gökyüzünde yanıp sönen ışıklar olduğuna dair ihbarlar olduğunu ve soruşturma başlatarak bölgeye müfettişler gönderdiğini açıkladı.

Bütün bu olanların ardından, ABD merkezli uydu şirketi SpaceX'in kurucusu Elon Musk, konuyla ilgili Twitter'dan bir paylaşımda bulundu.

Musk'ın esprili paylaşımında, "Endişelenmeyin, sadece birkaç arkadaşım uğradı..." ifadeleri yer aldı.

 

URUGUAY DA DİKEN ÜSTÜNDE

Uruguay, 10 Şubat'ta gökyüzünde bir "tanımlanamayan uçan bir nesne" görüldüğüne dair alınan ihbarlar nedeniyle harekete geçti.

Uruguay Hava Kuvvetleri CRIDOVNI (Tanımlanamayan Uçan Cisimlerle İlgili İhbarların Alınması ve Araştırılması Komisyonu) biriminin olaya dahil olduğu bildirildi.

Birimin, soruşturmayı başlatmak amacıyla bilgi toplamak ve tanıklarla görüşmek üzere olayın yaşandığı Termas de Almirón'da görevlendirildiği belirtildi.

EN SON ABD'DE GÖRÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin, hava sahası içinde Çin'e ait bir "casus balonu"nu düşürdüğünü açıklamasının ardından Cuma günü ABD'nin Alaska eyaleti üzerinde bir "tanımlanamayan uçan nesne" ordu tarafından vurularak düşürüldü.

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın Cuma günü Alaska üzerinde yüksek irtifada uçan "tanımlanamayan uçan nesnenin" savaş uçaklarıyla vurulup düşürülmesi emrini verdiğini açıkladı.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, nesnenin "küçük bir otomobil büyüklüğünde" olduğunu ve sivil havacılığa tehdit oluşturduğunu belirterek, menşei ya da amacının "bilinmediğini" aktardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin