Deprem bölgesine giden Mahsun Kırmızıgül: Hayatımın tokadını yedim

10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından afet bölgesine giden Mahsun Kırmızıgül, "Beni böylesine yıkan bir trajedi ile karşılaşmadım. İnanın hayatımın tokadını yedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Deprem bölgesine giden Mahsun Kırmızıgül: Hayatımın tokadını yedim

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin üzerinden tam 4 gün geçti. Türkiye’nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan depremlerin üzerinden tam dört gün geçti. Ölü ve yaralı sayısı yükselirken, arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Yardım seferberliğinin devam ettiği bölgeye giden Mahsun Kırmızıgül de gitti.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Kırmızıgül, “Afet bölgesindeyim. Burada herkes zor durumda. Kahramanmaraş ve Adıyaman bölgesinde ben ve ekibim AHBAP Derneği ile koordineli çalışıyoruz. Yardım yapmak isteyen veya ihtiyaç listelerinde olan malzemeleri göndermek isteyenler bana ulaşabilir” ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mahsunkırmızıgül (@mahsunkirmizigulofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Kırmızıgül, Instagram’da yaptığı paylaşımda da “Adıyaman’da halk geceyi sokaklarda geçiriyor. Binlerce insan yakınlarından bir ses, bir haber bekliyor. Ben çok duygusal sahneler, filmler çektiğimi sanıyormuşum. Oysa böylesi içimi ürperten, beni böylesine yıkan bir trajedi ile karşılaşmadım. İnanın hayatımın tokadını yedim” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin