Deprem bölgesinde çantada taşınabilir tuvalet! Çanta içinde portatif WC

Deprem bölgesindeki en büyük sorunlardan biri de hijyen... Bölgeden gelen haberlere bakıldığında tuvalet sorununun acilen çözülmesi gerekiyor. Sosyal medya üzerinden paylaşılan bir görüntüde ise portatif tuvalet önerildi ve örnek olarak bölgede bir yardım ekibinin dağıttığı o taşınabilir tuvaletlerin görüntüsü paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Deprem bölgesinde çantada taşınabilir tuvalet! Çanta içinde portatif WC

Sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşımda deprem bölgesindeki tuvalet sorunun aslında çok besit bir şekilde çözülebileecği belirtildi.

Paylaşımı yapan bir kişi bölgede yardım çalışması yapan bir kurumun kendisine verdiği portatif tuvaletin nasıl kullanıldığını ayrıntılı bir videoyla paylaştı.

Görüntülerde hern an yanınızda taşıyabileecğiniz portatif bir tuvalet çantası görülüyor ve o çanta içinde bir oturak, poşet ve klozet oturağı yer alıyor.

Paylaşımı yapan kişi, "Günlerdir deprem bölgesinde yaşanan tuvalet sorunu en basit şekilde nasıl mı çözülür? Dün akşam saatlerinde bir yardım ekibinin bana verdiği portatif WC bu; dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. @ahbap" ifadesini kullanıyor.

İşte portatif tuvalet paylaşımı...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin