Depo olarak kullanılan bina 19 saat alevlere esir oldu. İstanbul Beylikdüzü'nde itfaiye ekiplerinin aralıksız çalışmasıyla yangın kontrol alındı

İstanbul Beylikdüzü'nde depo olarak kullanılan 2 katlı bina dün öğle saatlerinde yanmaya başladı. İtfaiyenin tüm müdahalelerine rağmen söndürülemedi ve yangın 19 saattir devam ediyordu. Tedbir olarak yanan binanın yanındaki 10 katlı bina da boşaltıldı. İtfaiyenin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Depo olarak kullanılan bina 19 saat alevlere esir oldu. İstanbul Beylikdüzü'nde itfaiye ekiplerinin aralıksız çalışmasıyla yangın kontrol alındı

İstanbul Beylikdüzü'nde depo olarak kullanılan 2 katlı bina dün öğle saatlerinde yanmaya başladı. İtfaiyenin tüm müdahalelerine rağmen söndürülemedi ve yangın 19 saattir devam ediyordu. Tedbir olarak yanan binanın yanındaki 10 katlı bina da boşaltılmıştı.

Yangın, dün saat 14.45 sıralarında Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi Şehitler Caddesi'nde depo olarak kullanılan 2 katlı binada çıkmıştı. Bodrum katında depolanan eşyaların bulunduğu bölgede başlayan yangın geniş bir alana yayılmış, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ilçeden itfaiye ekibi gelerek yangına müdahale etmişti. 

10 KATLI BİNA TAHLİYE EDİLDİ

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi yaklaşık 19 saattir sürerken, yangının çıktığı deponun hemen yanında bulunan 10 katlı bina tedbir amaçlı boşaltıldı. Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen olay yerine diğer ilçelerden takviye ekiplerin geldiği görüldü. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyordu.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Yaklaşık 19 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından depoda biriken su tahliye edildi.

Depo olarak kullanılan bina 19 saat alevlere esir oldu. İstanbul Beylikdüzü'nde itfaiye ekiplerinin aralıksız çalışmasıyla yangın kontrol alındı - Resim : 2

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin