Deniz Zeyrek, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a çık sert çıktı: Elinden geleni yap Ali Erbaş.

29 Ekim'deki Cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin anılmamasına tepki gösteren Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'la ilgili sert bir yazı kaleme aldı ve "Ali Erbaş isimli şahıs ile kendisi gibi düşünen bir grup, her zaman olduğu gibi milletin bu tavrından hep rahatsız oluyor." dedi. İşte Zeyrek'in yazısı..

Google Haberlere Abone ol
Deniz Zeyrek, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a çık sert çıktı: Elinden geleni yap Ali Erbaş.

Herhalde bizim milli günlerimizde en çok Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarının çalışanları şaşırıyorlardır. Aynı anda milyonlarca Atatürk fotoğrafının, videosunun önlerinden geçmesini hayretle karşılıyorlardır ve bu durumu anlamakta zorlanıyorlardır.

Zira böyle bir sevgiyi dünyanın hiçbir yerinde görmek mümkün değildir. Yeni liderlerin eski liderlerin heykel ve resimlerini söktürdüğü bir dünyada, (ülkemizdeki iktidar mensupları unutturmak için ellerinden geleni yaptığı halde) milletimiz ölümünün üzerinden 83 yıl geçmesine karşın Atatürk'ü unutmuyor.

Unutmadığı gibi, Atatürk'e duyduğu sevgi, özlem ve minnet her geçen gün daha da artıyor.

Anıtkabir dün Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünde tıklım tıklımdı.

“Millet unutmuyor” dediysem, bu topraklarda yaşayan herkesi kastettiğimi sanmayın. Ali Erbaş isimli şahıs ile kendisi gibi düşünen bir grup, her zaman olduğu gibi milletin bu tavrından hep rahatsız oluyor. Atatürk'ün adını anmamak için çaba gösteriyor.

Elinden geleni yap Ali Erbaş. Biz, kurucu önderlerimizi asla unutmayacağız ama seni unutacağız. O başkanlık cübbesini çıkardığın gün unutulup gideceksin. Hayatının sonuna dek Atatürk'e duyulan sevgi ve minnetin arttığını görüp kahrolacaksın!

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin