Deniz Seki'den flaş açıklama! 'Doyamadım' şarkısını Okan Bayülgen'e yazdığı sanılıyordu: Babama yazdım

Deniz Seki, yıllardır Okan Bayülgen'e yazdığı düşünülen 'Doyamadım' şarkısının hikayesini konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın programında anlattı. Deniz Seki sanılanın aksine Doyamadım şarkısını Okan Bayülgen'e değil, babasına yazdığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki'den flaş açıklama! 'Doyamadım' şarkısını Okan Bayülgen'e yazdığı sanılıyordu: Babama yazdım

Deniz Seki, yıllardır Okan Bayülgen'e yazdığı sanılan 'Doyamadım' şarkısının hikayesini anlattı. Seki, Doyamadım şarkısını Okan Bayülgen'e değil, babasına yazdığını açıkladı.

Göktürk Dergisi'ne röportaj veren Deniz Seki, çok sevilen 'Doyamadım' şarkısını babası için yazdığını söyledi. Seki, "Herkes Doyamadım isimli şarkımı Okan Bayülgen'e yazdığımı düşündü fakat ben o şarkımı çok erken yaşta kaybettiğim babam için yazmıştım" dedi.

Deniz Seki'den flaş açıklama! 'Doyamadım' şarkısını Okan Bayülgen'e yazdığı sanılıyordu: Babama yazdım

Daha önce konu hakkında Ceyda Düvenci'nin programında da konuşan Seki, şunları söylemişti:

"Annemle babam 26 yıl sonra boşandılar. Ben de babama küstüm. Anne babaya küsülmezmiş, asla. Konuşmuyorduk, babam ayrı eve taşındı. Babamın ölüm haberinde adres arayarak buldum. Öptüm kokladım vedalaştım... Benim için çok acıklı bir hikayedir. Doyamadım şarkısını ondan sonra yazdım. O dönem bir erkek arkadaşım vardı, herkes ona yazdığımı zannetti, hayır babama yazılmış şarkıydı."

Aynı zamanda Armağan Çağlayan'ın programına katılan ve programda cezaevi günlerini de anlatan Deniz Seki, cezaevinde kaldığı süreci, “Günah keçisi seçildim. Hayatımdan 5 yılımı çaldılar, Allah’a havale ediyorum onları. Annem hasta oldu. İçine o kadar atmış ki ben çıktıktan sonra hastalandı.

Oranın o pis kokusunu bilerek gitmek çok kötü, o yüzden 6 ay firar ettim. 218 gün girdim tahliye edildim, sonra yeniden bir şeyler bir şeyler... Bilmeden giriyorsun ama bilerek o pis kokusu burnuna geliyor. Kaçtım yani suçum yok” dedi. Ardından zor günleri geride bıraktığının altını çizen ünlü şarkıcı Deniz Seki, konuyla ilgili olarak; “Bitti gitti, aslan gibi ayaktayım!” diye anlattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin