Denetimli serbestlik talebi reddedilen gazeteci Barış Pehlivan bugün beşinci kez cezaevine girdi

Denetimli serbestlik talebi reddedilen gazeteci Barış Pehlivan, bir yazısı nedeniyle yargılandığı davada verilen hapis cezası nedeniyle bugün (15 Ağustos) beşinci kez Silivri Açık Cezaevi’ne girdi. Arkadaşlarının uğurladığı Pehlivan, "Mücadeleye devam edeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Denetimli serbestlik talebi reddedilen gazeteci Barış Pehlivan bugün beşinci kez cezaevine girdi

Gazeteci Pehlivan, Cumhuriyet gazetesinde yayımlanan yazısı nedeniyle verilen 3 yıl 9 ay hapis cezası nedeniyle bugün yine cezaevine girdi. 

Pehlivan 8 ay açık cezaevinde kalacak. 

 

Gazeteci Pehlivan saat 16:00’da Silivri Açık Cezaevi’ne teslim oldu.

Gazeteci arkadaşlarının uğurladığı Barış Pehlivan'ın teslim olma anını Murat Ağırel paylaştı.

Ağırel paylaşımında şöyle dedi: "Katiller, uyuşturucu kaçakçıları, tecavüzcüler, hırsızlar, dolandırıcılar tahliye edilirken Barış Pehlivan bugün 5. kez cezaevine girdi"

 

 

PEHLİVAN: MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM

Cezaevine girmeden önce kendisini yalnız bırakmayan gazetecilerle bir araya gelen Barış Pehlivan, "Bu biraz da halkın gerçekleri öğrenme çabası. Kamuoyunun bilgilenme hakkının gaspı meselesi. Ben içeride yazmaya devam ederim yine gerçekler için mücadele etmeye devam ederim. Türkiye özellikle 20 yıldır böylesi meselelerle meşgul oluyor. Maalesef sadece gerçekleri yazdığı için, sadece gazetecilik yaptığı için insanlar hapse giriyor. Benimki sadece okyanusta bir kum tanesi. Mücadeleye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin