Demet Şener'den eleştirilere yanıt

Geçtiğimiz günlerde Miss Turkey 2022 yarışmasında jüri üyeliği yapan Demet Şener, güzellik yarışmalarıyla ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Demet Şener'den eleştirilere yanıt

Mankenliği uzun zaman önce bırakan ancak gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Demet Şener, jüri üyeliği yaptığı Miss Turkey yarışması hakkında yapılan eleştirilere yönelik konuştu.

1995 yılında Türkiye Güzeli seçilen Şener, “Eleştiri yapılırken bazı konular gözden kaçıyor. Birkaç tane güzel kız vardı ama İngilizceleri yeterli değildi.Yurt dışında bizi temsil edecek kızın en iyi şekilde İngilizce konuşması lazım. 80-90 ülkeden gelenlerle az İngilizce ile bir şey yapamazsınız.” diye konuştu.

Yarıştığı 1995 yılında jüriden tam puan aldığını belirten Demet Şener, "Ben sosyal medyayı şu an hiç takmıyorum. İstediğim hayatı istediğim doğrularla, karakterli olarak yaşıyorum.

Kimseye verecek hesabım yok. Ama genç kızlar bundan etkilenebilirler. O yüzden eleştirinin dozunu ayarlamak gerekiyor.

Onlara tavsiyem kimseyi dinlemeden bildikleri doğru yolda devam etsinler. Birinciyseniz eleştirilirsiniz. 19’uncu olsanız eleştirilmezsiniz.” dedi.

Miss Turkey birincisi: Nursena Say, Miss Turkey ikincisi: Aleyna Şirin, Miss Turkey üçüncüsü: Selin Erberk Gurdikyan.

Demet Şener, jüri olduğu Miss Turkey gecesine, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay ile katılmış, anne-kızın güzelliği gündem olmuştu.

Kızının da yarışmaya katılıp katılmayacağı sorulan Demet Şener, "Henüz yaşı küçük, okulu var ileride isterse olabilir." şeklinde yanıt vermişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin