Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Böylece iki isim, 16 günde ikinci kez görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. İki ismin 16 günde ikinci kez bir araya gelmesi açısından önemli olan görüşme sonrası bir açıklama yapılmadı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Böylece iki isim, 16 günde ikinci kez görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık 20 gün aradan sonra bir kez daha ittifak ortağı MHP Genel başkanı Devlet bahçeli ile bir araya geldi.

İki ismin son 20 günde ikinci kez bir araya gelmesi açısından önemli bir görüşme olduğu aktarıldı. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 adet gül takdim ederken, Erdoğan da doğum günü 1 Ocak olan Bahçeli'ye üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti.

MASADA HANGİ KONULAR VARDI?

Özellikle Moskova'da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile MİT Başkanı Hakan Fidan'ın yaptığı Suriye ile 11 yıl sonra yaptığı ilk bakanlar düzeyindeki temasla birlikte gözler yeniden o bölgeye çevrilmiş durumda. Cumhur İttifakı'nın iki liderinin bu konuda görüş alış verişi yapması bekleniyordu.

Ekonomideki gelişmeler, enflasyon ile mücadele ve EYT kararı sonrası gelen tepkiler ve son durum masada olacak. Ancak masada olması beklenen en sıcak başlık ise 2023'te yapılacak seçimler idi.

Cumhur İttifakı'nın 2023 yol haritası hakkında iki liderin görüş alış verişinde bulunması beklentiler arasındaydı.

SEÇİM TARİHİ ÖNE ÇEKİLECEK Mİ?

Geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti kurmaylarıyla yaptığı toplantıda seçim takviminin ele alındığı biliniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP lideriyle değerlendirme yapması bekleniyordu.

Yaklaşık 50 dakika süren görüşme sonrası resmi açıklama yapılmadı.

Bahçeli, Erdoğan'a 99 adet gül verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da doğum günü 1 Ocak'ta olan MHP liderine üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti.

13 ARALIK'TA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı ortağı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul etmişti.

İkilinin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürmüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Böylece iki isim, 16 günde ikinci kez görüştü - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin