Cuma'nın en çok izlenen yapımı belli oldu

12 Mart Cuma gününün reyting karnesi belli oldu. TV8'in başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizisi Kırmızı Oda, tüm reyting kategorilerinde günün en çok izlenen yapımı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Cuma'nın en çok izlenen yapımı belli oldu

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen 28’inci bölümüyle Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu.

‘Kırmızı Oda’nın 28’inci bölümünde; Kumru (Aslıhan Gürbüz), karşısına çıkan Gümüş Teyze (Zeynep Eronat) ile birlikte yeni bir hayat kurma mücadelesini Doktor Hanım’la paylaşırken, başından geçen her şeyi Fahri’ye anlatıp anlatmama konusunda ikilemde kaldı.

 Doktor Hanım karşısında kendinden emin bir Nazlı (Pınar Deniz) görüp sevinirken; Recai (Gökhan Yıkılkan) Doktor Hanım’dan, Nazlı’yı evliliklerinin devamına ikna etmesini istedi.

 Sadi (Erkan Petekkaya), sokaklarda tanıştığı Mehmet’in kendisini nasıl koruyup kolladığını anlattı. Klinikte sazıyla söylediği türkü ise herkesi duygulandırdı.

 ‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 19 Mart Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin