Cübbeli Ahmet'ten çarpıcı açıklamalar. İTO seçimleri konusunda yeni ifadeler. Cübbeli Ahmet'ten 'solcu' tanımı. Cübbeli'den Doğu Perinçek çıkışı

Cübbeli Ahmet tv100'ün ses getiren programı Taksim Meydanı'nda, "Son zamanlarda dini konulardan daha çok milli konulara önem veriyorum. Türkiye’deki sağcılar da berbat solcularda. CHP Atatürkçü olmaktan çıkmış. Öbür tarafa oy veren dinden çıkmaz. Doğu Perinçek solcu mudur? Bir dava yolunda yürüyor. Şimdi aynı gemideyiz. Gemi su almaya başladı. Biz milli olanlarla her türlü birliğe hazırız." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cübbeli Ahmet'ten çarpıcı açıklamalar. İTO seçimleri konusunda yeni ifadeler. Cübbeli Ahmet'ten 'solcu' tanımı. Cübbeli'den Doğu Perinçek çıkışı

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Şaban Sevinç ve Fuat Uğur Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İTO seçimlerinde Şekip Avdagiç'e destek istedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla ilgili Ünlü "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" ifadelerini kullandı.

 tv100 yayınına bağlanan Ünlü açıklamalardan bulundu:

- Ben vatandaş olarak konuşuyorum. Suç olarak konuşuyorsam savcılar çağırır.

- Türkiye’deki sağcılar da berbat solcularda. Mesele samimiyet, dürüstlük, dürüstlük olduktan sonra Allah ‘Çalışana veririm’ diyor. Ahirete yönelik konuşmuyorsak, davasında samimi olan sağcıysa da solcuysa da kazanır. Hakiki solcular ideolojik değilse, onun bunun uşağı değilse lükse kaçmazlar, giyimlerinde kuşamlarında paylaşmacı olurlar. Üretimi desteklerler, emperyalizme karşı olmaları gerekir.

- Benim şu anda çıkışlarımın ekseriyeti milli konulara daha çok önem veriyorum. Vatan bölünmesin, burada tehlike büyük, dış güçlerle irtibatı olanlara prim verilmesin.

- Zaten CHP eski CHP olsaydı bunları konuşmanın bize bir lüzumu yoktu. Ben bütün solcuları demiyorum, ben orada isim vermişim ‘Devlete seri katil’ diyen bir ekip var ben o ekipten bahsediyorum. Ben burada CHP demedim, tüm solcuları demedim.

- Dindar geçinenler hayatına İslam’ı tatbik edemezlerse, lükse düşerlerse ehliyet ve liyakati terk ederlerse Müslümanlarda çöker. Biz aynı gemideyiz bu gemi de su almaya başladı burada milli olanlarla biz her türlü birliğe hazırız isterse aynı dinden olmayalım.

- ‘Gavurlar iktidara gelsin’ derken biz millete diyoruz ki ‘Vatanın bölünmemesi, beka sorunu, açlığa sonuna kadar sabır edelim’ diyoruz senelerdir bunu anlatıyoruz topluma ama tencere kaynamazsa adam vatanın bekası falan dinleyecek hali kalmaz

- Milli olanların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim tarikattan gayri milli adam var mıdır, vardır. İlla şalvar cübbeyle milli olunmaz. (İsmailağa Cemaati’nden) Gayri milli adam aday olsa, bu tarafında da milli bir adayı olsa namazsız abdestsiz ben o zaman bu adam ‘vatanı satmaz’ derim, öbürü hacı hoca ‘satabilir, tehlikesi var, bu adamın sıkıntısı var’ derim. Ben bunu diyecek kadar dürüst bir adamım.

- Ben bağımsız girsem kazanırım, birçok yerden. Ben o işlere hayatta girmem. Allahta büyük konuşturmasın. Şu anda desen ki bütün Türkiye'yi sana teslim ettik sen yönet, vallahi billahi hiç gireceğim iş değil.

İşte Cübbeli Ahmet'in tv100 canlı yayınındaki o sözleri:

Brezilya'daki solcularla ilgili ne demişti?

Brezilya'da seçimleri solcu Luiz Inácio Lula da Silva'nın kazanmasına Türkiye'deki solcuların "sevindiğini" belirten Ahmet Mahmut Ünlü “Brezilya’da solcular kazanıyor buradaki solcular seviniyor ‘yakında biz de kazanacağız’ diye. N.h kazanırsınız. Siz Brezilya’nın solcusu gibi değilsiniz ki sizde her yol var. HDP’cilik var PKK’cılık var DHKPC’lik var ondan sonra 'solcuyuz solcuyuz'. Sosyalistim mosyalistim. Sosyalistsen bir ekmeği yarıya böl de komşuna ver. Ben de diyeyim ki fakire fukaraya acıyor. Sen olmuşsun eşkıya evinde bomba çıkıyor. Milleti öldürecek sosyalist olmuş. Bana mı yutturacaksınız.” ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin