Cristiano Ronaldo'nun kafası çok karışık! Al-Nassr'dan ayrılırsa men cezasıyla karşı karşıya kalabilir

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo mutsuz olduğu gerekçesiyle takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Ronaldo takımdan sebep göstermeden ayrılırsa çok büyük yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir.

Google Haberlere Abone ol
Cristiano Ronaldo'nun kafası çok karışık! Al-Nassr'dan ayrılırsa men cezasıyla karşı karşıya kalabilir

Dünya Kupası'nın ardından flaş bir şekilde Al-Nassr'a imza atan ve herkesi şaşırtan Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan macerası sadece 5 ay sürebilir.

Portekizli yıldız özellikle son zamanlarda zor günler geçiriyor ve hem performansını hem de yaşam stilini düşünerek Suudi Arabistan'dan ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyor. Portekizli yıldız Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'dan ayrıldığı takdirde ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir. Fesih bedelini ödemenin yanı sıra Ronaldo'nun men cezası alma riski de bulunuyor.

AL NASSR'A TAZMİNAT ÖDEYECEK VEYA YAPTIRIM UYGULANACAK

Mundo Deportivo, Ronaldo'nun herhangi bir geçerli sebep söylemeden Al Nassr ile sözleşmesini feshetmesi durumunda Portekizli yıldıza FIFA tarafından yaptırım uygulanacağını iddia etti. Ramon Fuentes imzalı haberde Ronaldo'nun Al Nassr'a tazminat ödemesi durumunda yaptırım ile ilgili bir konunun gündeme gelmeyeceği vurgulandı.

Cristiano Ronaldo'nun kafası çok karışık! Al-Nassr'dan ayrılırsa men cezasıyla karşı karşıya kalabilir

4 AY MEN CEZASI GÜNDEMDE

Ronaldo'nun belirtilen yükümlülükleri yerine getirmemesi durumunda FIFA'nın 4 aylık futboldan men cezası ile karşı karşıya kalabilir.

Haberde "Tazminat ödeme yükümlülüğüne ek olarak sözleşmesi devam ederken haksız fesih yapan bir oyuncuya karşı sportif yaptırımlar getirilebilir. Yaşı göz önüne alındığında şu anda 37 yaşında olan Portekizli'nin durumunda olduğu gibi... Ronaldo'nun Al Nassr ile yaptığı sözleşmesinin bitmesine iki yıl var. Yaptırım, herhangi bir resmi maçta oynamaya uygunluğuna dört aylık bir kısıtlama getirecek. Ronaldo, United ile sözleşmesini karşılıklı feshettiği için herhngi bir ceza almamıştı." denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin