Çocuk istismarı ve tarikat bağlantıları gündemdeyken Burç tarikatı mensubu olduğu bilinen Mustafa Ceceli ile Bakan Kasapoğlu birlikte sahneye çıktı

6 yaşındaki çocuğun istismarı Türkiye'de gündeme oturmuşken Burç tarikatı lideri Ahmet Hulusi ile ilişkisi ile bilinen Mustafa Ceceli ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun aynı sahnede şarkı söylemesi tepki çekti. Mustafa Ceceli'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili organizasyonlarda sık sık yer alması da gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk istismarı ve tarikat bağlantıları gündemdeyken Burç tarikatı mensubu olduğu bilinen Mustafa Ceceli ile Bakan Kasapoğlu birlikte sahneye çıktı

6 yaşındaki çocuğun istismarı Türkiye'de gündeme oturmuşken Burç tarikatı lideri Ahmet Hulusi ile ilişkisi ile bilinen Mustafa Ceceli ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun aynı sahneyi paylaşması tepki topladı.

Ayrıca bu fotoğrafla birlikte Mustafa Ceceli'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili organizasyonlarda sık sık yer alması da gündeme geldi.

 

BURÇ TARİKATI İLE İLİŞKİSİ

Burç tarikatı lideri Ahmet Hulusi'ye 'Şeyhim' diyen şarkıcı Mustafa Ceceli ile Sinan Akçıl, 8 Aralık’taki “Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması Türkiye Finali”nde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte sahneye çıktı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre bir dönem eşinin gizli görüntülerini çekmesiyle gündeme gelen ve bakanlığın taşra teşkilatlarının etkinliklerinde de sık sık yer alan Ceceli, Sivas Gençlik Spor Müdürlüğü’nün paydaşlığında yapılan “Sivaslılar Gardaşlık Buluşması”nda, haziran ayında ise Sakarya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Gençlik ve Eğlence Festivali’nde sahneye çıkmıştı.

Ceceli, geçen eylülde İznik’teki Dünya Etnospor Konfederasyonu’nun 4. Dünya Göçebe Oyunları’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizyonuyla konser vermişti. 

ÖZHASEKİ İLE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Ceceli, bakanlık, valilik ve kaymakamlıklarla AK Partili belediyelerin yanı sıra yakın zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yle de gündeme gelmişti. Erdoğan’a Ceceli ile ilgili bir hikâyesini anlatan Özhaseki, “Beni bir müddet önce Kâbe’den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki ‘Mehmet Abi ben hacdayım ama tavaf edemiyorum.’ ‘Hayırdır’ dedim. ‘Kâbe’de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kâbe’ye çeviriyorlar, Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar’ dedi” ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin