Çocuk Hakları Festivali 18 Kasım’da başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Çocuk Hakları Festivali ile 18 ve 19 Kasım tarihlerinde, Artİstanbul Feshane ve Müze Gazhane’de çocukları kendi hakları için buluşturuyor. Festivalde, çocuklar yogadan işaret diline, drama atölyesinden atık malzemelerden çalgı yapmaya kadar birçok etkinliğe katılıp eğlenirken aynı zamanda haklarını da öğrenecek.

Google Haberlere Abone ol
Çocuk Hakları Festivali 18 Kasım’da başlıyor

İBB Kültür’ün bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Çocuk Hakları Festivali, 18 Kasım’da başlıyor. Çocukların dramadan işaret diline, yogadan atık malzemeden çalgı yapmaya, yazma atölyesine kadar birçok etkinliğe ücretsiz katılabileceği festival, 19 Kasım’da sona erecek.

Çocuk Hakları Festivali 18 Kasım’da başlıyor

Artİstanbul Feshane ve Müze Gazhane’nin ev sahipliği yapacağı festival kapsamında, Tarlabaşı Çukur Mahallesi’nde de çocuklar için iki özel etkinlik gerçekleştirilecek.

Çocuk Hakları Festivali 18 Kasım’da başlıyor - Resim : 2Masal anlatımlarında simultane işaret dilinin olacağı festivalde, özel gereksinimli çocuklar için resim atölyesine de yer verilecek.



Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin