CNN'in üst yöneticisinin çalışanı ile ilişkisi ortaya çıktı! Jeff Zucker istifa etti

ABD'li yayın kuruluşu CNN'in üst yöneticisi Jeff Zucker, iş arkadaşı ile ilişkisinin ortaya çıkması üzerine istifa ettiğini açıkladı. CNN'in CEO'sundan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
CNN'in üst yöneticisinin çalışanı ile ilişkisi ortaya çıktı! Jeff Zucker istifa etti

ABD’li yayın kuruluşu CNN’in Başkanı Jeff Zucker, çalışanlarına gönderdiği yazılı bildirimde kurumda çalışan bir kişiyle ilişkisinin olduğunu kabul ederek 9 yıllık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

56 yaşındaki Zucker ilişkisinin, ağabeyi eski New York Valisi Andrew Cuomo’ya yardım ettiği için Aralık ayında kovulan CNN sunucusu Chris Cuomo’nun davranışlarıyla ilgili soruşturma sırasında ortaya çıktığını kaydetti.CNN'in üst yöneticisinin çalışanı ile ilişkisi ortaya çıktı! Jeff Zucker istifa ettiWarnerMedia’nın haber ve spor bölümünün başkanlığını da bırakan Zucker, “İlişki başladığında açıklamam gerekiyordu ama yapmadım” ifadelerini kullandı ve ilişki yaşadığı meslektaşının ismini vermedi.

CNN’in ana kuruluşu WarnerMedia’nın CEO’su Jason Kilar, personele gönderdiği notta Zucker’ın istifasının kabul edildiğini ve kısa süre içinde geçici bir liderlik planını açıklayacağını yazdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin