Cinsiyet değiştiren Beren Güney'den olay poz

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası bambaşka bir görünüme kavuşan fenomen Tolga İmanoğlu, son haliyle görenleri şaşkına çevirmişti. Adını 'Beren Güney' olarak değiştiren fenomen, pantolonunun önünü açıp poz verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cinsiyet değiştiren Beren Güney'den olay poz

30'dan fazla cinsiyet değiştirme ameliyatına girdiği bilinen Beren Güney, şimdilerde sosyal medyada epey aktif. Beren Güney, Instagram hesabından yaptığı iddialı paylaşımla adından söz ettirdi. Kot kombiniyle poz veren Beren Güney'in, pantolonunun önünü açıp poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Instagram'da 500 binden fazla takipçisi bulunan Beren Güney'in paylaşımlarına sayısız yorum yapılıyor.

Sosyal medya kullanıcıları, ''Bebek gibi kadın'', ''Ne yaptın kendine! Erkek halin taş gibiydi'' ve ''Çok yapay görünüyor'' gibi yorumlarda bulundu.

Bir dönem Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden Beren Güney, magazin aleminin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Futbolcu Mohamed Elneny ile olan yazışmalarını da ifşa eden Beren Güney, tanınırlığını arttırdı.

Beren Güney’in verdiği poz olay oldu

Cinsiyet değiştirme ameliyatlarının ardından adını bile değiştiren Tolga İmanoğlu ismini ‘Beren Güney’ yapmıştı. Sosyal medya gündeminde sık sık paylaşımları ve iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Beren Güneyi bir dönem de Krem Tunçeri’nin mesajlarını da ifşa etmişti. Bu mesajların ardından gündeme bomba gibi düşen Beren Güney, gündemde de sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesabından 500 binden daha fazla takipçisi olan fenomen Beren Güney, her paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Cinsiyet değiştirme ameliyatlarının ardından bambaşka bir görünüme kavuşan Beren Güney, sık sık iddialı paylaşımlarda da bulunuyor. Son paylaşımıyla sosyal medya gündeminde büyük ses getiren Güney’in verdiği poz olay oldu.

 

Son paylaşımı büyük ses getirdi

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ve 500 binden fazla takipçiye sahip olan Beren Güney, sık sık cesur ve iddialı pozlarıyla sosyal medya gündeminde yerini alıyor. Son pozunda da ayna karşısına geçip poz veren Beren Güney’in giydikleri oldukça dikkat çekti. Pantolonunun üzerini açan ve üzerine kot ceket giyen Beren Güney’in bu pozları gündemde de büyük ses getirdi. İddialı pozlarıyla sosyal medya platformunda dikkat çeken Beren Güney’in bu kot kombini görenler yorum yapamadan geçemediler. Cinsiyet ameliyatından sonra bambaşka bir görünüme kavuşan Beren Güney’in bu değişimi de gözlerden kaçmadı.

Cinsiyet değiştiren Beren Güney'den olay poz - Resim : 2

Beren Güney kimdir? Beren Güney eski hali nasıl? Beren Güney eski ve yeni hali!

Sporcuların kendisine yönelik mesajlarını ifşa etmesiyle tanınan fenomen Beren Güney'in hayatı merak konusu oldu. Peki, Beren Güney kimdir? Beren Güney eski hali nasıl? Beren Güney eski ve yeni hali!

Sosyal medya fenomeni Beren Güney, futbolcu kendisine attığı mesajları ifşa etmesi sonrasında "Beren Güney kimdir?" sorusu araştırılmaya başlanmıştır. Aslı Enver ile adı anılan basketbolcu Kerem Tunçeri ile yazışmalarını paylaşmasıyla tanınan Beren Güney şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Cinsiyet değiştirmesiyle adından söz ettiren ünlü fenomen, zaman zaman yaptırdığı estetik operasyonları da paylaşarak değişimiyle dikkat çekiyor. Peki, Beren Güney kimdir? Beren Güney eski hali nasıl? Beren Güney eski ve yeni hali nasıl? Detaylar haberimizde...

BEREN GÜNEY KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Beren Güney ilk olarak bir dönem Aslı Enver ile adı anılan Kerem Tunçeri ile aralarında geçen yazışmaları ifşa etmesiyle tanınmıştır. 1985 yılında dünyaya gelen Beren Güney, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrasında 30'a yakın estetik operasyon geçirdiği bilinmektedir. Beren Güney, futbolcu Mohamed Elneny ile yazışmalarınıda ifşa eden ünlü fenomen mesajlaşmaların ortaya çıkmasının ardından ciddi bir kitle elde etmiştir. Beren Güney'in, eski isminin Tolga İmanoğlu olduğu bilinmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin