Cinsel içerikli video izleyenlere uyarı! Yetişkin filmlerini çok izlemek orgazm olmayı engelliyor

İnsanların itiraf etmeyi tercih etmediği bir şey olabilir ama birçok insanın yetişkin filmi izlediği bir gerçek. Fakat uzmanlar bu konuda ciddi bir uyarıda bulundu. Çok fazla yetişkin filmi izlemenin orgazmı bile engelleyebileceklerini belirttiler.

Google Haberlere Abone ol
Cinsel içerikli video izleyenlere uyarı! Yetişkin filmlerini çok izlemek orgazm olmayı engelliyor
Daily Star

Pek çok insan yetişkin filmleri iziliyor.

Teknoloji geliştikçe yetişkinlere yönelik içerikler giderek daha fazla kullanılabilir hale geliyor ve günümüzde içerikler kadınlara bile hitap ediyor.

Ancak bu içerikleri izlemek zararsız olsa da bazı sorunlar da doğurabilir. Aşırı yetişkin filmi izlemek, erektil disfonksiyon ve orgazma ulaşmada zorluklar gibi çeşitli cinsel sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

Bunun nedeni, bedenin ve beynin daha temel ve doğal insan-insan etkileşimleri üzerinden pornografik materyale ve bu içeriğin yoğun uyaranlarına şartlanması...

Seks terapisti Sofia Gray ve FunWithFeet'ten Melissa Cook'a göre , çok fazla yetişkin filmi izlemenin yol açabileceği bir diğer yaygın zorluk, bir partner tarafından paylaşılmayan veya anlaşılmayan fetişlerin veya cinsel uygulamaların gelişmesidir. Bu, birbirlerinin arzu ve ihtiyaçlarını kavramaya çalışan iki kişi arasında kopukluk duygusuna, cinsel tatminsizliğe ve mesafeye yol açabilir.

Yetişkin filmleri aynı zamanda gerçekçi olmayan cinsel beklentilerin yanı sıra beden imajı beklentilerine de yol açabilir ve bu da gerçek yaşam bağlamlarında hayal kırıklığı ve tatminsizlik duygularına yol açabilir. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin